Modern Workplace Cover Foto
Modern Workplace

Optimering af forretningsgange og processer

JCD A/S har mere end 30 års erfaring med digitalisering.

Når teknologierne og systemerne udnyttes på den rigtige måde, kan de være med til at optimere og effektivisere dine arbejdsgange.

 

Kontakt JCD

Modern Workplace

Et moderne arbejdsmiljø indebærer ofte digitalisering.

Modern Workplace er en verden af muligheder, der kan være med til at optimere dine processer, så du frigiver tid. Hvis vi kan være med til, at du optimerer dine arbejdsflows, dine processer, så får du tid foræret. Det er præcis det, vi gerne vil inspirere til.

Hos JCD kender vi vigtigheden af, at have et moderne arbejdsmiljø med adgang til de rigtige teknologier og systemer uden at gå på kompromis med adgange, tilgængelighed, sikkerhed, processer og arbejdsgange.

JCD har i mere end 30 år arbejdet med at sikre danske virksomheder de rigtige løsninger, så virksomheder får det nødvendige sammenspil og integration mellem systemer, teknologier og mennesker.

Modern Workplace

Microsoft Power Apps styrer bemandingen hos Billund Airport

Vi har sparet 60% af vores planlægningsressourcer ved at digitalisere med JCD.

Viljen og evnen til at sætte sig ind i vores problemstillinger, og forstå vores forretning var afgørende for vores valg af JCD.
Anders Bjerre Fabrin Process and Systems Manager hos Billund Airport
Microsoft Teams Microsoft 365

Microsoft 365 til virksomheder

Microsoft 365 rummer de apps og tjenester en moderne virksomhed skal have - lige fra de klassiske Office programmer såsom Word, Excel, Outlook og PowerPoint - til Teams, Power Apps, Power BI og Power Automate.

Microsoft 365 sikrer din virksomhed en effektiv drift, og at dine medarbejdere har de rigtige dokumenter til rådighed - uanset hvor de befinder sig, og uanset hvilken enhed de tilgår dem på.

Kort sagt giver Microsoft 365 mulighed for mail, kalender, fillagring- og deling, kommunikation, apps, webinarer og livebegivenheder, beskyttelse, enhedsstyring og meget mere.

Microsoft 365 kommer i tre udgaver; Business Basic, Business Standard og Business Premium.

Bliv klogere på Microsoft 365

WorkPoint 365 til din dokumenthåndtering

Få kompletoverblik over din dokumenthåndtering med WorkPoint 365.

WorkPoint er din nøgle til effektivitet - oplev hvordan forretningsløsninger kan styrkes. Løsningen er nemlig med til at øge din produktivitet og gør din dokumenthåndtering nem og enkel.

Løsningen integreres med din Microsoft 365 og sikrer dig endnu mere effektivitet. WorkPoint gør det nemlig nemt at gemme, journalisere, arkivere og finde vigtige dokumenter. Hos JCD tilbyder vi WorkPoint løsninger inden for:

  • CRM
  • HR
  • Kontraktstyring
  • Projektstyring


Med WorkPoint Express kan du endda  journalisere og finde vigtige filer direkte i din Outlook, Work, Excel eller SharePoint.

Kort sagt strømlines interne, tunge og manuelle processer, fx kontraktstyring, HR, CRM eller projektstyring. Når dokumenthåndteringen sættes i system, får du kontrol over dine data og dermed minimeret menneskelige fejl og spildtid.

Læs mere om WorkPoint 365
Workpoint365
Moedebooking Skaerm Pa Vaeg 1 (1)

Udforsk mulighederne med Microsoft Power Platform

Power-universet består af Power Apps, Power BI, Power Automate og Power Pages.

Med Power Apps kan du bygge webbaserede apps til både desktop og mobil.

Med Microsoft Power Apps har du uanede muligheder for lave apps til mobil, tablet eller computer, der gør det nemt for dig eller dine medarbejdere at finde eller gemme oplysninger, filer, billeder eller noget helt fjerde.

Med Power Apps kan du eksempelvis lave en applikation, hvis indtastede data automatisk synkroniseres med dit ERP system, kalender eller øvrige systemer.

Microsoft Power Apps er en del af Microsoft 365.

Udforsk Microsoft Power Platform

Microsoft Copilot

Med Microsoft Copilot får du kunstig intelligens direkte i dine Microsoft 365 tjenester og apps, som Outlook, Word, Excel og PowerPoint.

Copilot er din personlige assistent, der ved hjælp af artificial intelligence, AI, fx kan hjælpe dig med at tage referart af dine møder i Microsoft Teams, skrive en tekst i Word, prompte og få svar, holde styr på dine kalenderaftaler i Outlook eller få den til at lave en præsentation i PowerPoint ud fra dine dokumenter.

Copilot kan være med til at øge produktiviteten på tværs af dine applikationer.

Microsoft Copilot kræver Microsoft 365 Business Standard eller Business Premium. 

 

Copilot Microsoft 365 Cirkel
Bila Group Logo
Før vi fik WorkPoint 365, havde vi ikke ét centralt sted, hvor alle leverandøraftaler var samlet. Desuden var udfordringen, at det ikke var alle i virksomheden, der havde adgang til gældende aftale med en given leverandør – og hvis de havde adgang, manglede de overblikket.

WorkPoint 365 giver os netop det, vi manglede. Nu har vi hurtigt overblik over, hvilke leverandører vi har en aftale med, og så har brugeren let adgang til ét samlet overblik.
Carsten Johansen Strategic Purchaser, BILA Group

Hør mere om en vores Modern Workplace løsninger

Der er mange muligheder inden for Modern Workplace.
Lad os give dig indblik i dine ...

JCD Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer Salgsansvarlig | Modern Workplace

Bliv kontaktet af Nikolaj

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.