JCD Karriere JHC SJU MFO
Bliv graduate hos JCD

JCD Karriere

I JCD Karriere bliver du en del af et skræddersyet graduate-forløb, hvor du får viden, kompetencer og erfaring inden for it-verden. 

JCD Karriere er for dig, der er nyuddannet eller har få års erfaring

Du bliver en del af et 6 måneders graduate-forløb.

Gennem undervisning og hands-on erfaring får du indblik i og erfaring med de nyeste produkter og teknologier; Business Central, Power Platform og Umbraco. 

Du er selv med til at påvirke forløbet og vælge den karrieresti, du vil forfølge - med afsæt i de teknologier, JCD arbejder med. 

Du får indblik i en evigt forandrende it-verden, hvor du får mulighed for at tage certificeringer og udvikle dine faglige kompetencer.

Du ansættes i en graduate-stilling i 6 måneder med mulighed for fastansættelse bagefter.

Jcd Karriere Erfaring Med Nyeste Teknologier

Det tilbyder JCD

Hos JCD har vi stort fokus på samarbejde i teams, hvilket du hurtigt vil opleve. Derfor vil du også dagligt sparre med dine dygtige kollegaer fordelt på JCDs hovedkontor i Aalborg og afdeling i Glostrup.

Du bliver en del af et specialist-team, hvor du sparrer og vidensdeler med dine kollegaer. Når du har brug for en pause, kan du altid besøge bordfodboldbordet sammen med dine kollegaer. Vigtigst af alt så arbejder vi i teams - også ved bordfodboldbordet.

Hos os er der plads til forskellighederne, og din trivsel er en prioritet. Uanset hvor du er i livet, er det en prioritet for JCD, at der er balance mellem dit privat- og arbejdsliv. Derfor er vi også en hybrid arbejdsplads med mulighed for bl.a. hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Hvis du fx har private ærinder i løbet af dagen, er der plads til det.

I løbet af året har vi flere sociale arrangementer – både afdelingsvis, på tværs af afdelinger og med vores familier. Når vi har det sjovt sammen, smitter det af på hverdagen og det faglige output.

Jcd Raket I Luften

Mød tidligere JCD Karriere Graduates

Jesper V. Jensen, Business Central Konsulent


"Det bedste ved JCD Karriere forløbet har været, at jeg har prøvet forskellige retninger inden for konsulent – og it-branchen.

På den måde har jeg kunne spore mig ind på, hvad jeg synes er spændende, og hvad jeg har talent inden for. Det har også givet mig muligheden for at dygtiggøre mig.

Min oplevelse med JCD Karriere er, at du hurtigt får ansvar og spændende arbejdsopgaver."

Jesper JVA Graduate
Trine TBO Graduate

Trine B. Thomsen, Junior Retail & Business Central Konsulent


"Når du er nyuddannet, kan det være svært at vide hvilken retning, du skal gå i. Med JCD Karriere kunne jeg afprøve forskellige retninger hos JCD og på den måde blive klogere på, hvad jeg synes er spændende at arbejde med.

I JCD Karriere forløbet har jeg oplevet spændende og forskellige opgaver både i form af fiktive cases og kunderelaterede opgaver, som har givet mig kompetencer.

JCDs kultur skinner igennem. Der er gode og hjælpsomme kollegaer og en uformel stemning med plads til sjov i hverdagen."

Simon Justsen, Junior Business Central Developer

 
I min optik er JCD Karriere et perfekt forløb til at starte sin karriere.

Igennem JCD Karriere har jeg fået muligheden for at opdage og udforske spændende retninger indenfor udvikling, som jeg ikke før havde set mig selv i.

Noget af det bedste ved JCD Karriere forløbet er, at du bliver oplært i JCDs arbejdsopgaver med kundeopgaver og relevante cases. Hverdagen under forløbet kommer derfor hurtigt til at minde om en normal og spændende arbejdsdag hos JCD.

Simon SJU Graduate

Er du nysgerrig på JCD Karriere?

JCD Karriere starter hvert år i september. Udfyld formularen så kontakter vi dig og fortæller meget mere om forløbet.

JCD Michael Lykkeskov

Michael Lykkeskov People & Culture Koordinator

Bliv kontaktet af Michael

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.