Karriere Hos JCD
Se vores ledige stillinger

Gør karriere hos JCD

Du er selv med til at forme og påvirke din karrieresti

Hos JCD bliver du en del af et professionelt team, hvor din trivsel og udvikling er en prioritet.

Hos os er der plads til at være innovativ og til at afprøve spændende ideer eller projekter.

Vi arbejder blandt andet med nogle af Danmarks største virksomheder, derfor vil du hver dag være med til at gøre en forskel. For os er et væsentligt nøgleord ordentlighed. Vi holder, hvad vi lover, og vi tager beslutninger med kundens forretning for øje.

Vi arbejder i teams på tværs af fagligheder, kompetencer og afdelinger - du vil dagligt sparre med dine dygtige kollegaer fordelt på JCDs hovedkontor i Aalborg og afdeling i Glostrup.

Leder du efter elev- eller praktikplads?

Hos JCD søger vi løbende elever, praktikanter eller studerende til semesterprojekt-samarbejde og studiejobs.

Du kan sende en uopfordret ansøgning, ved at trykke på Uopfordret ansøgning herunder - eller kontakte:

Michael Lykkeskov
mlk@jcd.dk

Er du vores næste kollega? Søg job hos JCD allerede i dag.

Vi er altid på udkig efter kvalificerede kollegaer til teamet.

Grundet ferieperiode, kan du i øjeblikket opleve ekstra svartid på din ansøgning. 

Hør mere om en karriere hos JCD?

Vi er altid på udkig efter nye JCDere – måske er det dig vi søger?

JCD Lene Flensborg

Lene Flensborg Head of People & Culture

Bliv kontaktet af Lene

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

Balance Arbejdsliv Privatliv Ikon

Balance mellem arbejds- og privatliv

Vi er bevidste om, at der skal være balance mellem dit arbejds- og privatliv - uanset hvor du er i livet. Vi tror på, at det er den balance, der er med til at skabe den glade kollega.

Derfor er vi en hybrid arbejdsplads og tilbyder fleksibilitet. Det kan for eksempel være i form af hjemmearbejde eller fleksible arbejdstider.

Uddannelse Udvikling Ikon

Uddannelse og udvikling

I vores branche og verden er udvikling et vigtigt parameter. Det er vi klar over.

Derfor er din udvikling - fagligt såvel som personligt - selvfølgelig også en prioritet for JCD. 

I samarbejde med din leder udarbejder I en udviklingsplan for dig.

Sociale Arrangementer Ikon

Din trivsel er en prioritet

Vi tager hver måned temperaturen på vores trivsel med medarbejdermålinger, så vi hele tiden kan forbedre vores organisation og skabe det bedste arbejdsmiljø for dig.

Vi har også flere medarbejderordninger. Du får sundhedsforsikring, flere rabataftaler og morgenmad og frokost i vores in house Diner med egen kok.

Spaendende Opgaver Og Kunder

Spændende opgaver og kunder

Hos JCD er vi overbeviste om, at arbejdsindhold er med til at sikre din udvikling og trivsel. Du skal opleve, at du bidrager til de resultater, der opnås.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig spændende opgaver med kunder, der bl.a. er nogle af Danmarks største virksomheder.

Fritid og arbejde skal gå op i en højere enhed

Vi er bevidste om, at der skal være plads til familie, interesser, arbejde i én skøn forening.

Et af de tiltag vi har gjort for at skabe de bedste rammer for JCDerne er, at tilbyde vores medarbejdere de kan passe deres syge børn, indtil de er raske.

Vi ved nemlig, at det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen for børnefamilier, når børnene bliver syge. Derfor tilbyder vi fleksibilitet i forbindelse med barns sygdom, så JCDerne kan passe sit barn/børn, indtil de er raske.

Vi er overbeviste om, at du er den bedste til at tilrettelægge dit fravær med hensyn til både familie- og arbejdsliv, så du drager omsorg for dit barn og samtidig udviser ansvarlighed overfor JCD. 

JCD har nemlig tillid til, at du er den bedste til at finde netop dén balance. 

BYKTWD
Linkedin

Bliv en del af JCD Karriere

I 2022 lancerede vi vores eget graduate-forløb, der hedder JCD Karriere. 

JCD Karriere er et 6-måneders skræddersyet graduate-forløb for dig, der er nyuddannet eller har få års erfaring fra arbejdsmarkedet. Du får indblik i en evigt forandrende it-verden, hvor du får mulighed for at tage certificeringer og udvikle dine kompetencer.

Igennem 6 måneder stifter du bekendtskab med JCDs afdelinger Dynamics, Web og Modern Workplace. Gennem undervisning og hands-on erfaring får du indblik i og erfaring i de nyeste produkter og teknologier.

Du er selv med til at påvirke dit forløb og vælge den karrieresti, du ønsker at forfølge med afsæt i JCDs afdelinger. Du kan fx vælge, om du vil specialisere dig som udvikler eller konsulent.

Læs mere om JCD Karriere

Mød dine kommende kollegaer

Hver dag bringer altid mange nye og spændende løsninger til bordet.
Jeg sidder med forskellige løsninger i min dagligdag, alt lige fra vores eget stolte JCD Retail produkt til skræddersyede løsninger til vores kunders Business Central, som komplimenterer vores kunders arbejdsopgaver.
Min hverdag er stort set aldrig ens på grund af den kontinuerlige udvikling, som der er, når man arbejder med Business Central.
Der er altid noget nyt at lære og nye processer, hvor der skal udvikles tilpasninger.
Mathias Nikolajsen, Business Central Developer
Mathias Nikolajsen
Lasse Dahl
Jeg er med til en lave rigtig mange fede løsninger hos JCD, fx en produkt-konfigurator, en integration til eBoks, styre en PLC til et transportbånd, en løsning der fylder sit lager op ved at scanne QR-coder vha. kameraet på en mobil … eller en funktion der kan refundere over 3 mio. kr. til 1000 kunder ved kun ét tryk på en enkelt knap.
Lasse Dahl, Lead Developer
Hos JCD varetager jeg rollen som Projektleder og Koordinator i IT Infrastruktur og Modern Workplace afdelingen.
Jeg beskæftiger mig med meget varierende og omskiftelige problemstillinger - men også de mere gængse administrative opgaver, der hører med til at drive en afdeling.
Projekter er aldrig ens, og derfor er rollen som Projektleder også noget, jeg finder utroligt spændende. Det er fedt at være med til at løbe projektet i mål sammen med mit team af konsulenter.
Jeg oplever JCD som en arbejdsplads, hvor der er god plads til at udvikle sig og udfordre eksisterende rammer.
Derudover synes jeg også, at vi har det sjovt. Der skal selvfølgelig arbejdes koncentreret og struktureret, men der er altid plads til en joke eller en sjov bemærkning.
Line Knudsen, Projektleder | IT Infrastruktur & Modern Workplace
Line Knudsen

Rekrutteringsprocessen hos JCD

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du søger job hos JCD. Derfor vil vi give dig indblik i, hvordan rekrutteringsprocessen foregår hos os.


Når du søger job hos JCD

Når du søger en stilling hos JCD, skal du vedhæfte dit CV. Du er selvfølgelig også velkommen til at vedhæfte en ansøgning - det vigtigste er dog, at vi modtager dit CV. Hvis du er nyuddannet, må du også meget gerne vedhæfte dit karakterblad.

Hvis du har mod på det, modtager vi rigtig gerne en video-ansøgning fra dig.


Sådan vurderer vi din ansøgning

Vi vurderer din ansøgning ud fra flere parametre; erfaring, kompetencer og personlige kvalifikationer.

Derfor er det vigtigt, du giver os et godt indblik i din personlighed, du kan fx beskrive, hvad der motiverer dig i et job, og så er det vigtigt, at du gør os klogere på, hvordan du bedst lykkes, når vi overleverer en opgave til dig.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så vi anbefaler, du sender din ansøgning så hurtigt som muligt. Hvis vi finder den rigtige kandidat, før ansøgningsfristen er udløbet, fjerner vi jobbet fra vores hjemmeside, og så er det ikke længere muligt at søge stillingen.

Samtaler

De kandidater der er bedst egnede til jobbet inviteres til en samtale. I første omgang ringer vi dig op og har en kort telefonisk samtale, og derefter inviterer vi dig til at besøge os. Vi vil typisk bede dig forberede en mindre case, som du præsenterer til samtalen.

Hvis du har været til samtale og ikke fået tilbudt jobbet, kontakter vi dig med en forklaring på, hvorfor du får afslag.

Hvis du ikke inviteres til en samtale, sender vi et afslag til dig på mail.


Du er den næste JCDer

Hvis det er dig, der vælges til jobbet, indhenter vi referencer fra dine tidligere ansættelser for at lære mere om dig. Det er den sidste del af processen, og det vil kun ske efter aftale med dig. Herefter kontakter vi dig med et jobtilbud, så du kender alle vilkår og betingelser, før vi sender din kontrakt.


Håndtering af persondata finder du i JCDs Politik for privatlivsbeskyttelse.

Hør mere om en karriere hos JCD?

Vi er altid på udkig efter nye JCDere – måske er det dig vi søger?

JCD Lene Flensborg

Lene Flensborg Head of People & Culture

Bliv kontaktet af Lene

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.