Copilot Hero
Microsoft Copilot

Tilføj kunstig intelligens til dine Microsoft 365 applikationer

Opnå en mere produktiv hverdag med en personlig assistent til Word, Excel, Teams, PowerPoint og Outlook.

Hvad er Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot er kunstig intelligens, der er udviklet til at hjælpe brugeren med at skabe, finde og lave indhold.

Copilot er oprindeligt startet som en chatrobot, der på baggrund af spørgsmål fra brugeren, kunne give svar på alverdens spørgsmål. 

Microsoft Copilot er tilgængelig direkte i dine Microsoft 365 applikationer som bl.a. Word, Excel, PowerPoint og Teams. Det gør det muligt at generere indhold, tage noter, skrive referarter og meget mere.

Copilot Microsoft 365 Cirkel

IT strategi og Microsoft Copilot hos SkyTEM

JCD har været en god partner for SkyTEM. De har leveret de it-løsninger, vi har brug for lige nu, i en god dialog, hvor det vigtige har været, at vi har været i samme øjenhøjde og har haft en åben og ærlig to-vejs kommunikation.

JCD har forstået vores behov og udfordringer og har hjulpet os med, hvorledes vi sammen kan styre vores it-miljø i den rigtige retning og stadig være skalerbare og fremtidsvendte.
Stephan Pindstrup System administrator hos SkyTEM
SkyTEM
Microsoft Office 365 Apps

Fungerer med de applikationer du bruger hver dag

Microsoft Copilot er fuldt integreret med Microsoft 365 Office programmerne Word, Excel, Teams, PowerPoint og Outlook. 

Med Copilot kan du fx skrive korte og uformelle svar på en mail fra en kollega, oversætte en mail fra fx dansk til engelsk eller bede Copilot om at opsummere dine mails du har modtaget i dag.

Microsoft Copilot i Microsoft Teams kan du bede om at tage noter i et møde, eller du kan sende Copilot på vegne af dig og lade den tage noter til dig.

Mulighederne er mange, men resultatet er det samme; at give dig en mere produktiv hverdag.

Se mere om Microsoft 365

Informationerne bliver hos dig

Kunstig intelligens bygger på de informationer, du og dine kollegaer giver den.

Andre chatrobotter, bygget på AI, gør brug af alt den information, den får - både dem du taster, og dem dine konkurrenter taster. Det betyder, at vigtig viden potentielt kan komme i de forkerte hænder. Det er ikke tilfældet med Microsoft Copilot.

Microsoft Copilot bruger dine data og kun dine data. Du kan dog også vælge at trække data fra eksterne kilder; hjemmesider, eksterne dokumenter - det er op til dig.

Copilot-ikon omcirklet af Microsoft 365-apps

Et tilføjelsesprodukt til Microsoft 365

Du kan allerede nu gøre brug af Copilots chatrobot på Microsoft.com

Vil du tilføje Microsoft Copilot til dine eksisterende løsninger og få endnu flere fordele? Copilot kan tilkøbes som et tilføjelsesprogram til din Microsoft 365 Business Standard og Microsoft 365 Business Premium.

Løsningen faktureres som et årligt abonnement pr. bruger. 

Hør mere om Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot kan så meget, og det er svært at se det hele på nettet. Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig noget mere ... helt uforpligtende.

JCD Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer Salgsansvarlig | Modern Workplace

Bliv kontaktet af Nikolaj

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

Hvorfor Microsoft Copilot?

Der er mange gode grunde til at vælge Microsoft Copilot.

Microsoft Copilot er din personlige assistent, der kan hjælpe dig med flere opgaver; tekstforfatning, at tage noter eller referart i dine møder, der afholdes via Microsoft Teams eller lave en præsentation for dig i PowerPoint.

Kort sagt er Microsoft Copilot med til at udføre de opgaver, der tidligere tog din tid, og som du kunne have brugt på noget andet.

Microsoft Copilot skiller sig ud fra andre AI-løsninger ved at være integreret med de velkendte Office-programmer; Word, Excel, PowerPoint og Microsoft Teams. Dermed har du Copilot tilgængelig i de programmer, du bruger allermest og skal dermed ikke bruge unødig tid på at skifte mellem programmer og tjenester.

Microsoft Copilot bruger sin viden fra det, du giver den; dine dokumenter, dit SharePoint, og er dermed klog(ere) på dig, dine produkter, dine ydelser end de fleste andre generiske AI-tjenester. Du kan fx give Microsoft Copilot et dokument og bede den om at lave en PowerPoint-præsentation eller et udkast i et Word-dokument.

Copilot deler ikke din data med andre

Der findes et hav af spændende AI-tjenester, der kan hjælpe dig med flere ting - lige fra tekstforfatning til produktion af billeder og grafik.

Microsoft Copilot skiller sig bl.a. ud på sikkerheden. Løsningen bruger udelukkende data fra din virksomhed (hvis du beder om det) og henter dermed ikke eksterne oplysninger. Det kan have en fordel, hvis du fx ønsker at producere tekster, præsentationer eller lignende og ikke ønsker, at der involveres data fra eksterne kilder.

Udover at du kan bede Microsoft Copilot om ikke at bruge data fra eksterne kilder, kan du bede bede den om ikke at dele dine oplysninger med andre og dermed undgå at forretningskritiske informationer eller data deles med andre.

Microsoft Copilot er med andre ord klog på dig, din virksomhed, dine produkter og dine tjenester.

Hvad er Artificial intelligence (AI)?

Microsoft Copilot er bygget på Artificial Intelligence - forkortet AI.

AI er oversat til dansk kunstig intelligens. 

Artificial intelligence (AI) bliver klogere over tid, og får sin viden fra det data, brugeren giver den med; interne kilde, eksterne kilder og alt øvrig kommunikation.

Du kender måske allerede AI fra chatrobotten ChatGPT, der kan give dig svar på dine spørgsmål, skrive tekster og meget mere ud fra det, du prompter den med. 

Microsoft Copilot bruger de informationer, du giver den; egne enheder, SharePoint og lignende. 

Mere end ChatGPT

Chatrobotten ChatGPT er udviklet af den amerikanske virksomhed OpenAI og lanceret i november 2022.

ChatGPT står for Generative Pre-trained Transformer og bruger dermed de enorme mængder af data fra fx bøger, internettet og sociale medier til at give dig kvalificerede svar.

Mens ChatGPT er designet som en chatrobot, der kan give dig svar på alverdens spørgsmål, så er Microsoft Copilot langt mere end det.

Microsoft Copilot kombinerer styrken fra OpenAI og sprogmodellen LLM (Large Language Model) med de data, du har i din Microsoft 365, fx mails, chat-samtaler, din kalender, dokumenter og meget mere.

Microsoft inkluderer OpenAIs teknologi i produkter som bl.a. GitHub Copilot, Microsoft Teams og Bing Chat.

Sådan får du Microsoft Copilot

Microsoft Copilot er fuldt integreret med Office-programmerne i din Microsoft 365.

Microsoft Copilot skal tilkøbes til din Microsoft 365, da løsningen ikke fungerer uafhængigt af din Microsoft 365. Microsoft 365 fås i fire plans; Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium samt Microsoft 365 Apps for Business.

I øjeblikket kan Microsoft Copilot udelukkende tilkøbes til Microsoft 365 Business Standard og Microsoft 365 Business Premium. 

Ønsker du kun at bruge Copilots chatrobot, kan den tilgås på copilot.microsoft.com. Tjenesten er gratis og udelukkende tilgængelig i din browser.