It Sikkerhed Cover Foto
IT-sikkerhed til erhverv

Professionel IT-sikkerhed til danske virksomheder

It Sikkerhed Server

Hvorfor IT-sikkerhed?

Danske virksomheder er blandt de mest digitale i Europa. (Kilde: Digitaliseringsministeriet)

Virksomheder har for alvor fået øjnene op for anvendelsen af nye digitale teknologier og digitalisering af arbejdsprocesser og systemer. Det gør danske virksomheder ekstra sårbare for angreb, uautoriserede adgange og nedbrud - hvis IT-sikkerheden ikke følger med.

Derfor bør IT-sikkerhed prioriteres højt, hvis du ikke ønsker, at din virksomhed, din produktion eller dine medarbejders enheder skal gå ned.

Med en høj grad af IT-sikkerhed sikrer du din virksomhed mod unødvendige nedbrud og adgange, og hvis skaden sker, hurtigt kan komme tilbage til hverdagen med hjælp fra bl.a. Endpoint Management, backup og den rigtige hardware.

Tager du backup?

Backup af dine vigtige dokumenter, filer, ERP- og regnskabs-data har aldrig været vigtigere.

Hvis uheldet er ude, og din virksomhed rammes af utilsigtede nedbrud eller angreb, kan du med en funktionel backup hurtigt være tilbage til en normal hverdag.

Hos JCD tilbyder vi en række forskellige former for backup af dine løsninger - både i skyen, på bånd og off-site backup.

Vi tilbyder bl.a. løbende kontrol af din backup, så du ved, at den altid kan indlæses.

Vidste du fx, at Microsoft ikke tager backup af de filer, du gemmer i skyen i dine Microsoft 365 / Office 365 applikationer, såsom Word, Excel, PowerPoint og lignende? Derfor har vi lavet en løsning, der netop gør det.

Kontroller din backup
It Sikkerhed Endpoint Manager

Office 365 Backup

Tager du backup af din Office 365? Microsoft tager ikke backup af din Office 365.

Din virksomheds backup er afgørende for, om dine data kan genskabes, og arbejdet kan forsættes uden alt for store forsinkelser. 

De fleste tror, at Microsoft automatisk tager backup af Office 365. Det gør de ikke.

Bliver din virksomhed ramt, eller kommer i til at slette data utilsigtet, kan det være svært at genskabe tabt data. Det afgørende er, at du har en sikker backup-løsning.

Off-site Backup

Undgå at din backup kan manipuleres.

Off-site Backup med Immutability tilbyder en innovativ løsning for virksomheder, der efterspørger backup efter 3-2-1 standarden.

Med den her løsning er dine data opbevaret 3 steder. Det opfylder netop 3-2-1 reglen ved at have data i 3 kopier, have data på 2 medier; skyen og lokal backup og 1 off-site lokation.

JCD Off-site Backup kan være med til at overholde NIS2 eller være en del af jeres DRP (Disaster Recovery Plan), da løsningen kan dokumentere sikkerheden over for fx bestyrelse, myndigheder eller revision.

IT-SIKKERHED
Vi mistede pludselig vores data på ganske få sekunder, hvilket gjorde, at vi lynhurtigt gik i alarmberedskab. Vi forsøgte at finde en leverandør, der hurtigt kunne genskabe vores data.

JCDs backup specialister genskabte vores data på under 24 timer, så vi hurtigt var tilbage i drift.
Peter Korremann Administrerende direktør hos Wareco International A/S
Wareco Reference Logo
RBK

Få kontrol over dine enheder med Endpoint Manager

Med Endpoint Manager har du kontrol over dine enheder og kan styre dem lige fra opstart af maskinen til daglige opdateringer til nedlukning.

En Endpoint Manager løsning, fx Microsoft Intune, får du fuld kontrol over dine enheder og dermed optimal sikkerhed.

Med Endpoint Manager sikrer du dig, at dine maskiner altid er opdateret, efterlever de rette politikker og kan nedlukkes, hvis de fx bliver stjålet eller bortkommer.

Med Endpoint Manager kan du både styre Windows og Apple enheder.

Kom i gang med Endpoint Manager
IT INFRASTRUKTUR
Aarhus Havn er Danmarks største erhvervshavn i forhold til container og fast bulk.

JCDs specialister agerer min forlængede arm (...) Vores samarbejde med JCD er med til at sikre havnens drift.
Lars-Michael Andreasen Head of Customer Coordination hos Aarhus Havn

En sikker hverdag

Hvordan klarer din virksomhed sig, hvis et angreb eller nedbrud rammer jer? Har I en beredskabsplan?

Hos JCD har vi en flere løsninger, der sikrer din virksomhed og dine ansatte mod angreb.

Vi hjælper med alt fra sikker mail til sårbarhedsscanning, Attack Simulator og Incident Management.

Send mails sikkert Test IT-sikkerheden med simuleringer
It Sikkerhed Og It Infrastruktur JOH

Sårbarhedsscanning af din Infrastruktur

Simulerede cyberangreb kan styrke din IT Infrastruktur.

En proaktiv IT Sikkerheds strategi inkluderer kontinuerlige scanninger og overvågning af jeres IT Infrastruktur, som informerer om nye sårbarheder.

Med en sårbarhedsscanning opdager og identificerer JCD de risicis og sårbarheder, jeres virksomheds infrastruktur har.

Med sårbarhedsscanninger i jeres sikkerhedsstrategi forhindrer I trusler og angreb. Efter hver scanning hjælper JCD med at prioritere, hvilke initiativer der skal iværksættes.

Disaster Recovery Plan

Få en risikovurdering og handleplan i forbindelse med IT-sikkerheden i din virksomhed.

Når uheldet er ude, og der sker et nedbrud af forretningskritiske IT-systemer, er det vigtigt at have en handleplan. Planen giver afklaring, begrænser skaden, informerer de involverede og genskaber normal- eller nød-drift.

Når en virksomhed rammes, kan det have store konsekvenser - for eksempel mistede filer/data, drift-økonomiske udfordringer og store økonomiske tab. Det kan i øvrigt tage lang tid at få ryddet op og forsøge at gendanne de filer, der har været udsat for nedbrud.

Hør mere om professionel IT-sikkerhed med JCD

IT-sikkerhed er mange ting i en professionel virksomhed - kontakt os i dag og hør om dine muligheder.

JCD Teddy Larsen

Teddy Larsen Salgskonsulent | IT Infrastruktur

Bliv kontaktet af Teddy

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

Hvad er IT sikkerhed?

I dag er IT sikkerhed mange ting - lige fra de klassiske løsninger med en effektiv firewall, et opdateret antivirus-program til avanceret enhedshåndtering og politikker.

IT sikkerhed er en bred palette af muligheder, din virksomhed har for at beskytte sig mod malware, cyberangreb, hackere, uautoriserede adgange og datalæk.

Virksomheder er som aldrig før afhængig af en sikker IT Infrastruktur; uden den, kan virksomheden risikere, at deres medarbejdere ikke kan tilgå vigtige informationer, systemer eller enheder.

Vi arbejder remote som aldrig før; fra hjemmet, fra sommerhuset eller fra ferien - og det skal din IT Sikkerhed kunne håndtere, hvis du ønsker den optimale frihed for dine medarbejdere. 

Enhedshåndtering med Microsoft Intune

Din virksomhed har sandsynligvis allerede Microsoft 365 og dermed også adgang til en række avancerede sikkerhedsværktøjer, som fx Microsoft Intune.

Microsoft Intune er Microsofts Endpoint Manager løsning, der fungerer på alle gængse enheder; PC, Mac, tablets og telefoner.

Med Microsoft Intune får du fuld kontrol over virksomhedens enheder og har dermed mulighed for at udrulle politikker, opdateringer og regler for brugeren. Derudover giver Microsoft Intune også mulighed for at opsætte en enhed eller at nedlukke den med få klik. Det eneste det kræver er, at enheden er online.

Meldes en medarbejders telefon, tablet eller PC stjålet, kan du med få klik formatere maskinen og lukke den ned, så ingen kan få uautoriseret adgang til den.

Husk dine medarbejdere

Dine medarbejdere er dit virksomheds vigtigste aktiv - de kan også være din IT Sikkerheds største trussel.

Medarbejdere laver hver dag utilsigtede handlinger, der truer din IT Sikkerhed, fx hvis de åbner mails fra ukendte afsendere, åbner filer eller klikker på links.

Heldigvis findes der løsninger, som kan forbedre dine ansattes online tilstedeværelse, og dermed gøre det mere sikkert - en Attack Simulator kan fx simulere et phishing angreb.

JCD hjælper dig hele vejen

Hos JCD er vi mere end 70 medarbejdere, bl.a. IT Infrastruktur Konsulenter og IT Netværk Specialister og IT Infrastruktur Arkitekter, der kan hjælpe dig i mål med din IT Sikkerhed.

Uanset om du skal have opsat en firewall, installeret og vedligeholdt dit software eller har behov for strategisk rådgivning og sparring omkring din IT Sikkerhed, så står JCDs medarbejdere til rådighed for at hjælpe dig.

JCD har mere end 30 års erfaring med IT Sikkerhed inden for forskellige brancher og koncerner. 

Udnyt Microsoft 365 og øg din IT Sikkerhed

Mange virksomheder har i dag Microsoft 365 til deres ansatte, så de kan udnytte de populære Office applikationer såsom Word, Excel, Outlook, Teams mfl.

De færreste virksomheder udnytter dog de mange sikkerhedsmuligheder som Microsoft 365 giver. 

Med den rigtige version af Microsoft 365 får du en lang række tjenester, der ikke bare øger virksomhedens produktivitet men også din virksomheds sikkerhed. 

Med Microsoft 365 kan du få mulighed for at tilgå Microsoft Intune, Microsoft Defender for Business, Microsoft Entra ID og Microsoft Azure Information Protection.