Dynamics Hero
Microsoft Dynamics

Dynamics C5 og Dynamics NAV hedder i dag Business Central

JCD A/S har mere end 30 års erfaring med Microsofts populære ERP-løsninger; Dynamics C5 og Dynamics NAV, der i dag hedder Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Kontakt JCDs Business Central specialister

Fra Dynamics NAV til Business Central

Microsoft Dynamics NAV er et de mest populære ERP- og regnskabssystemer.

Løsningen skønnes at have over 1 million brugere på verdensplan - med god grund.

Dynamics NAV giver dig et komplet ERP-system med et væld af muligheder. Der er dog den udfordringer, at der ikke længere kommer opdateringer til løsningen fra Microsoft.

Senest har Microsoft lanceret Microsoft Dynamics 365 Business Central, der afløser Dynamics NAV. Det kan være ideelt at opgradere fra NAV til Business Central, hvis forsat du ønsker opdateringer, optimal sikkerhed og en stabil løsning i fremtiden.

Business Central ligner på mange måder det velkendte NAV, både når det kommer til interface, udseende og genveje. Du vil hurtigt føle dig tilpas i Business Central.

Se mere om Business Central
Modern Workplace
Nærværende Samarbejdspartner MFO

Over 30 års erfaring med Microsoft Dynamics

Siden 1991 har JCD leveret Microsoft Dynamics-løsninger.

Vi kan hjælpe med hele processen fra implementering, specialtilpasninger, support og vejledning.

Hos JCD har vi et stærkt team af Business Central Konsulenter og - Udviklere, der hjælper dig hele vejen i mål med din implementering og tilpasninger af dit eksisterende eller kommende ERP-system.

Vi har stor erfaring i at hjælpe vores kunder med at opgradere deres Dynamics C5 eller Dynamics NAV til Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - nyt og alligevel velkendt

Uanset hvilken tidligere ERP-løsning fra Microsoft du kommer fra - C5, NAV eller Navision - vil Business Central være velkendt.

Business Central bygger på alt det bedste fra C5 og NAV. Det betyder bl.a., at interface, knapper og funktioner på mange måder vil føles velkendte, hvis du tidligere har haft C5 eller NAV.

Business Central bygger på en anden teknologi end sine forgængere, hvilket giver en række fordele i forhold til vedligeholdelse, sikkerhed og support - og det er en af årsagerne til, at du bør opgradere fra C5 eller NAV.

Microsoft Teams Microsoft 365
Workpoint365

Vi flytter dig i skyen og skaber forbindelse til resten af din virksomheds systemer

Overvejer du at springe i skyen?

En opgradering til Microsoft Dynamics 365 Business Central giver dig en række fordele, du ikke tidligere har haft med Dynamics C5 eller - NAV.

Business Central er i dag flyttet i skyen, hvilket betyder, du kan tilgå dit ERP-system direkte fra din browser uanset enhed; desktop, tablet eller mobil.

Business Central kræver ingen vedligeholdelse, opgraderinger eller en kørende server internt hos jer. Det resulterer i færre driftsomkostninger, og I får en mere stabil løsning. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central spiller sammen med de programmer og applikationer, du bruger allermest; Microsoft 365 og dine Office-programmer såsom Outlook, Excel, Word, SharePoint, PowerBI og mange flere.

Læs mere om Microsoft 365

"Vi har arbejdet benhårdt på at være helt i front med Business Central.

Vi er stolte over den anerkendelse, vi har modtaget fra Microsoft."

– Per Kristoffersen, CEO hos JCD.

 

JCD A/S har modtaget den ærefulde anerkendelse Honorable mention af Microsoft, da vi blev fremhævet som en af de bedste i verden til Business Central Infrastruktur.

I mere end 30 år har JCD A/S været med helt fremme på de nyeste teknologier og de udviklingsværktøjer Microsoft stiller til rådighed inden for ERP og økonomisystemer.

Overvejer du Business Central?
Business Central PNK Citat

Hør mere om en Microsoft Dynamics

JCDs Business Central specialister vil kontakte dig hurtigst muligt, så I sammen kan udforske dine muligheder.

JCD Denis Sabanovic

Denis Sabanovic Salgschef

Bliv kontaktet af Denis

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.