Vin & Vin Case Cover
DYNAMICS

Fra Microsoft Dynamics NAV til Business Central hos Vin & Vin Aalborg

En opgradering fra Dynamics NAV til Business Central har Vin & Vin fået et fremtidssikret ERP-system, med deres egne stamdata.

"Vi har opgraderet vores Dynamics NAV til en Microsoft Dynamics Business Central med hjælp fra JCD. Vi købte en pakkeløsning, hvor vi ikke skulle tage stilling til ret meget selv og fik alt vores data med over fra Dynamics NAV. 

Microsoft Dynamics Business Central har givet os et moderne, fleksibelt og brugervenligt ERP-system med alt det, en moderne detail-butik har brug for.

Opgraderingen har gjort lagerstyring og administration nemmere end nogensinde før ... og så sikrer automatiske opgraderinger minimale drift- og vedligeholdelses-omkostninger"
Troels Kamstrup Medejer hos Vin & Vin Aalborg

Om Vin & Vin

Vin & Vin Aalborg er en spændende vinforretning, der har specialiseret sig i at levere vine og specialiteter til private og erhvervskunder i Aalborg og omegn.

Udover vin leverer forretningen også rom, whisky, cognac, gin og alt det, du ellers kan forvente af en moderne vinbutik i dag; specialøl, chokolade, romkugler og mange andre fristelser.

Udover salg af varer fra butikken og webshoppen arrangerer forretningen også en række populære smagninger, arrangementer og firma-oplevelser.

Vin & Vin Aalborg har eksisteret siden 2014 - i 2021 valgte de at bygge helt ny butik på Vestre Alle i Aalborg. Virksomheden beskæftiger 5 fuldtidsansatte.

Siden 2014 har virksomheden benyttet Microsoft Dynamics NAV, som har styret virksomhedens forretningskritiske aktiviteter - lige fra salg, lager, bogholderi og administration.

Business Central gør hverdagen nemmere og mere overskuelig

I forbindelse med Vin & Vin Aalborgs åbning af deres nye butik i 2021 valgte virksomheden at opgradere deres eksisterende Microsoft Dynamics NAV til en Business Central.
Vin & Vin Aalborg ønskede et overskueligt ERP-system, der var let at bruge og var med til at sikre den gode service overfor forretningen kunder. 

Forretningens eksisterende Microsoft Dynamics NAV var ikke tidssvarende i forhold til de ønsker og krav, butikken havde til for eksempel lagerstyring og et ønske om færre manuelle processer - blandt andet i ekspeditionen af kunder. 

Butikkens administration og personale oplevede ikke, at deres eksisterende NAV gav det overblik og de data, der var nødvendige - blandt andet i forbindelse med lager, salg og omsætning. Et eksempel herpå, var den manuelle afstemning af butikkens kasser, som medførte ekstra tid hos personalet. Det klares i dag automatisk fra POS til økonomisystem - og dermed frigives mere tid fra butikkens personale.

Implementeringen af Microsoft Dynamics Business Central, i samspil med JCD Retail, har hjulpet Vin & Vins personale til en langt mere overskuelig og produktiv hverdag med færre manuelle handlinger, et komplet overblik over de vigtige led i butikkens daglige drift og ikke mindst et bedre lagersystem der er med til at sikre minimal økonomisk binding. 

Lagerstyring med Business Central sikrer bedre likviditet og kundeservice

Vin & Vin Aalborg havde med deres tidligere Microsoft Dynamics NAV-løsning ikke en 100% sikker lagerstyring, der var tidssvarende til virksomhedens krav og ønsker. Det gav udfordringer med blandt andet for stor lagerbinding, som dermed indirekte var med til at skade virksomhedens økonomi, likviditet og cashflow.

Den manglende lagerstyring i Microsoft Dynamics NAV gad ligeledes udfordringer over for kunderne, når forventede varer ikke var på lager som aftalt.

Med lagerstyring fra Microsoft Dynamics Business Central har virksomheden nu en mere moderne og tidssvarende lagerstyring med et nemt og hurtigt overblik over virksomhedens varer.

Opdateret og vedligeholdt ERP og POS-løsning

Vin & Vin havde løbende udgifter til vedligeholdelse og opdatering af deres tidligere NAV-løsning - det undgår de med Business Central, da løsningen opdateres automatisk af Microsoft. Det betyder, at virksomheden har samme fordele som tusindvis af andre små- og mellemstore virksomheder, der har allerede har opgraderet til Microsoft Dynamics Business Central; løbende og automatisk opdatering - til en fast månedlig pris - uden uventede it-driftsudgifter.

Dermed er det slut med dyre og komplekse opgraderings-koncepter. Business Central opdateres automatisk med nye funktioner og sikkerhedskrav.

Virksomhedens valg af kasseløsning, JCD Retail, er ligeledes lavet som en løsning med løbende opgraderinger, der opdateres i takt med, JCD udvikler nye funktioner og add-ons i løsningen. Dermed har virksomheden en moderne ERP- og POS-løsning, der altid er opdaterede og vedligeholdte. 

Én samlet pakkeløsning gjorde valget af JCD A/S nemt

JCD har gjort det nemt at opgradere fra eksempelvis Microsoft Dynamics-løsning til Business Central.

Med JCDs opgraderingskoncept har Vin & Vin Aalborg fået en løsning, hvor deres eksisterende stamdata følger med over i den nye løsning - og alt er samlet i én pakke. Vin & Vin har dermed ikke skulle tage stilling til diverse specifikationer og processer - det har JCD allerede gjort. Det betød at implementeringen krævede et minimum af forretningens ressourcer for at være i drift. 

Løsning har givet mulighed for hurtigt at komme i gang med Business Central og samtidig give alt, hvad forretningen har brug for til en moderne detail-butik - for eksempel lagerstyring, overblik, brugervenlighed og et minimum af manuelle handlinger.

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.