JCD Skilt Med Slørede Personer
Hvorfor JCD

Med JCD som din IT-partner får du et nærværende samarbejde

JCD er medarbejderejet, hvilket er unikt for branchen.

 

BKI Og KAT

Hvorfor skal du vælge JCD?

JCD har leveret IT til virksomheder i forskellige brancher i mere end 30 år.

Med os som din IT-partner får du en samarbejdspartner, hvor ordentlighed og tillid er nøgleordene, vi praktiserer. Vi vil gerne med på din IT-rejse, sparre med dig og rådgive dig til de helt rigtige løsninger, som vil give værdi til din virksomhed.

Vi prioriterer et nærværende samarbejde, hvor du kender din konsulent og altid kan få hjælp til dine løsninger. Når du ringer eller skriver til JCDs support, er det vores medarbejdere, der hjælper dig og løser dine udfordringer.

 

JCD som din IT-partner

JCD er en IT-partner, der kan hjælpe og assistere dig med flere forskellige kompetencer og løsninger. Vi kan hjælpe dig med strategisk rådgivning, sparring, drift og udvikling.

Vores kompetencer sikrer et unikt sammenspil mellem dine løsninger og platforme.

JCD er medarbejderejet

Det er unikt for branchen.

I 2018 købte medarbejderne aktiemajoriteten i JCD. Det betyder, at JCD den dag i dag udelukkende er medarbejderejet. 

JCDs fremtid er bygget på en medarbejderejet virksomhed, hvilket giver os et stærkt fundament for vores - fortsatte - vækst. 

Siden 2018 har vi været på en spændende vækstrejse. At være medarbejderejet giver selvsagt nogle friheder. Det har nemlig gjort, at vi kan tage beslutninger hurtigere, designe vores hverdag som vi ønsker.


Vi fortsætter vores vækstrejse.

Vi ser nemlig endnu mere potentiale for JCD.

JCD Er Medarbejderejet

"Mere end 25 års samarbejde med JCD A/S taler næsten for sig selv"

- Morten Gade, Økonomichef hos Fårup Sommerland


JCD har leveret it til virksomheder i forskellige størrelser og brancher i mere end 30 år. Én af dem er forlystelsesparken Fårup Sommerland.

JCD har leveret it til Fårup Sommerland - lige fra ERP, it-infrastruktur, netværk, firewalls og backup til betalingsterminaler. Siden 2008 har JCD også været totalleverandør på parkens kasseløsninger og POS-system.

JCDs Kreditvurdering

AAA-rating er nordens mest veletablerede kreditratingsmodel.

Vurderingen viser, at JCD er en veldrevet virksomhed og en stabil forretningspartner. 

"Kreditvurderingen er et udtryk for, at vi er en samarbejdspartner, der er troværdig, og som man kan stole på. 

Desuden afspejler vurderingen JCDs fagligt høje niveau, som særligt kommer kunderne til gode."

- Per Kristoffersen, Direktør hos JCD A/S

Aaa Kreditvurdering

ERP og økonomisystemer 

Mere end 30 års erfaring i ERP.

Hos JCD er vi specialister i ERP og økonomisystemer nærmere bestemt Microsoft Dynamics. Vi har stor erfaring med Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og Dynamics C5.

Vores udviklere og konsulenter kan hjælpe dig i mål med alle typer af opgaver inden for ERP og bogføringssystemer; uanset om det gælder en opgradering fra fx Dynamics NAV til Business Central eller integration til dine omkringliggende systemer.

Med JCD som din IT-partner har du kun brug for én partner til alle dine Microsoft-løsninger.

Microsoft Dynamics 365 Business Central
ERP Business Central JCD
ABS

Web-løsninger

Vi kan virkeliggøre din digitale strategi.

Hos JCD har vi specialiseret os i at levere web-løsninger i Umbraco CMS, som er et brugervenligt og fleksibelt CMS. Desuden har vi et dedikeret team af Frontend - og Backend Developers, der kan hjælpe dig med dit web-projekt.

Vi har leveret websites og webshops til virksomheder i forskellige størrelser og brancher i hele landet. Senest har vi udviklet en B2B Webshop, som er en samlet pakke til din e-handelsplatform. 

Derudover kan vi hjælpe dig med at udvikle konfiguratorer og prisberegnere, der gør det nemt at tilpasse, finde og rette produkter.

Udforsk vores B2B Webshop

IT-Infrastruktur og IT-sikkerhed

Drift, support, management og udvikling.

Vi drifter, supporterer og udvikler alle typer af Microsoft it-infrastruktur.

Dine medarbejdere arbejder konstant på nye måder, fra forskellige lokationer og fra forskellige enheder - det sætter et stigende krav til måden, vi interagerer, kommunikerer og arbejder på. 

Med de nye måder at arbejde på, kræver det et særligt fokus på din IT Infrastruktur; Microsoft 365, IT-sikkerhed, backup, Endpoint Management, IT-Governance og meget mere.

IT Infrastruktur til din virksomhed
It Infrastruktur Netvaerk
Frokostregistrering App Til At Mindske Madspild

Modern Workplace

Modern Workplace er en verden af muligheder.

Det handler om at skabe de rigtige og mest fleksible rammer for dine medarbejder, så arbejdet kan udføres professionelt og effektivt uden manuelle processer med potentiel fejlmargen.

Microsoft 365 er en central del af en Modern Workplace løsning, der inkluderer en række værktøjer til produktivitet, såsom Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneDrive, SharePoint, Intune og Azure Information Protection.

Med en stærk Microsoft-platform kan du udbygge din Modern Workplace-løsning med fx HR-systemer, CRM og Projektstyring fra WorkPoint 365, eller applikationer der understøtter dine arbejdsgange i Microsoft Power Apps.

Se Modern Workplace-universet

Retail-systemer til attraktioner og butikker

Hos JCD har vi udviklet vores egen retail-løsning; JCD Retail.

JCD Retail er et komplet system, der integrerer dit ERP-, kasse- og billetsystem og webshop. Det giver dig en række fordele; du har altid overblik over dine data og løsningen håndterer billetsalg, overblik over varer og antal besøgende.

Løsningen er udviklet i tæt samarbejde med kunderne. Vi er nemlig af den overbevisning, at dem der bruger løsningen hver dag har de bedste inputs til forbedringer og nye features.

Udforsk JCD Retail
POS Enhed Kassesystem

Oplev hvordan JCD kan hjælpe dig

Vi vil gerne med på din IT-rejse som din IT-partner.

Bliv kontaktet

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.