Power Platform Hero
Microsoft Power Platform

Automatiser, lav rapporter og apps - alt sammen med Power Platform

Få en mere produktiv hverdag med en personlig assistent til Word, Excel, Teams, PowerPoint og Outlook.

Hvad er Microsoft Power Platform?

Bliv mere effektiv med Power Platform.

Microsoft Power Platform giver dig mulighed for at automatisere processer, bygge rapporter, lave apps og indsamle data.

Løsningen består af Microsoft Power BI, Microsoft Power Apps, Microsoft Power Pages og Microsoft Power Automate.

Microsoft Power Platform er fuldt integreret med din Microsoft 365 og dermed dine Office-applikationer som Word, Excel, Outlook. Løsningen kan også integreres med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Power Platform Produkter Cirkel

Microsoft Power Platform er rygraden i bemandings-håndteringen hos Billund Airport

Vi har sparet 60% af vores planlægningsressourcer ved at digitalisere med JCD.
Viljen og evnen til at sætte sig ind i vores problemstillinger, og forstå vores forretning var afgørende for vores valg af JCD.
Anders Bjerre Fabrin Process and Systems Manager hos Billund Airport
Microsoft Power Automate

Automatiser opgaver med Microsoft Power Automate

Microsoft Power Automate er fuldt integreret med de programmer og applikationer du bruger allermest, som fx Business Central, Word, Excel og Outlook. Løsningen er automatiseret på tværs af næsten ubegrænsede systemer, apps og websites.

Løsningen kan automatisere alt fra små opgaver til store komplekse opgaver.

Du kan fx lave en automation, der udfører en opgave i et system, når der modtages en mail fra en bestemt person i Outlook.

Generer rapporter med Microsoft Power BI

De rigtige beslutninger træffes bedst på et oplyst grundlag.

Med Microsoft Power BI kan du bygge indsigtsfulde rapporter i realtid fra et hav af applikationer i din Microsoft 365 - fx Business Central.

Med Business Intelligence (BI) fra Microsoft kan du visualisere data med datavisualisering og omdanne data til visuelle præsentationer.

Power BI har avanceret AI til rådighed, der nemt kan omdanne data til rapporter, du kan tage beslutninger ud fra.

Læs mere om mulighederne med Power BI
Microsoft Power BI
Pakke Applikation Powerapps

Lav applikationer med Microsoft Power Apps

Byg professionelle apps til desktop eller mobil med Power Apps.

Power Apps er integreret med dit Microsoft 365 miljø og giver dig mulighed for at lave forskellige apps med data fra dine eksisterende løsninger - eller apps der tilføjer data.

Microsoft Power Apps kan hjælpe med at optimere produktivitet, strømline arbejdsopgaver og tilføje fleksibilitet i organisationen.

Se mere om Power Apps

Byg websites med Power Pages 

Med Microsoft Power Pages kan du sikkert, nemt og hurtigt bygge et website til din virksomhed.

Power Pages kræver ikke den store programmerings-erfaring, og du kan nemt redigere, ændre og tilføje indhold, som du kender fra ethvert andet CMS.

Microsoft Power Pages giver dig et væld af muligheder - fx at bygge selvbetjenings-løsninger, datarapporter eller en FAQ-side med de oftest stillede spørgsmål.

Microsoft Power Pages ikon
Microsoft Power Automate ikon

En af Aalborgs uddannelsesinstitutioner har fået tid foræret med Power Automate

Power Automate har resulteret i, at en arbejdsopgave ved en af Aalborgs uddannelsesinstitutioner er reduceret fra at tage 2-3 timer til at tage 20 minutter.

Det er netop dét, vi gerne vil inspirere til; finde de arbejdsopgaver og processer, hvor der kan optimeres og automatiseres – som i det her tilfælde.

Nu har uddannelsesinstitutionen fået tid foræret, som de kan bruge på andre opgaver. Kun på grund af Power Automate.

Hør mere om Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform kan så meget, og det er svært at se det hele på nettet. Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig noget mere ... helt uforpligtende.

JCD Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer Salgsansvarlig | Modern Workplace

Bliv kontaktet af Nikolaj

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

Hvorfor Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform er en række af løsninger inden for business intelligente, app-udvikling og integrationer der giver ikke-tekniske personer mulighed for at forbinde en række af deres eksisterende Microsoft 365 løsninger, med hinanden.

Microsoft Power Platform giver dig mulighed for bl.a. at lave applikationer i Power Apps - der eksempelvis indtaster oplysninger i dine eksisterende Microsoft 365 løsninger. I løsningen kan du også få Power Automate, der kan automatisere en række processer, handlinger og kliks - noget du måske i dag gør manuelt.

Med andre ord, gør du i dag allerede brug af Microsoft 365; Word, Excel, PowerPoint eller Business Central, har du med Power Platformen et hav af muligheder - lige fra at trække oplysninger, indsætte oplysninger eller lave rapporter.

Nemt at arbejde med

Med Power Platformen skal du (næsten) ikke kunne kode, for at lave løsninger der allerede i dag, kan hjælpe dig.

For Power Platformen fra Microsoft har en "low-code" tilgang, hvilket betyder, at du eksempelvis kan lave automatiserede handlinger i Power Automate ved hjælp af en træk og slip funktion (drag and drop)

Det samme gælder med apps / applikationer i Microsoft Power Apps og hjemmesider i Microsoft Power Pages, der ligeledes har en træk og slip funktion, når der eksempelvis skal indsættes elementer, tekst, billeder og lignende.

Vi kan dog ikke helt love dig, at du undgår at skulle kode en smule - eller i hvert fald have kendskab til det, når du bevæger dig ud i Microsoft Power Automate, Microsoft Power BI eller Microsoft Power Apps.

Hvad er Microsoft Dataverse?

Microsoft Dataverse, er hjertet i din Power Platform, og fungerer som database og omdrejningspunkt for den data du arbejder med.

Microsoft Dataverse er tidligere kendt som Common Data Service (CDS), men hedder i dag altså Dataverse.

Dataverse konsoliderer og standardiserer data, fra en løsning til en anden, så de forskellige komponenter i Microsoft Powerplatformen kan snakke sammen, og udnytte hinandens ressourcer og data.

Dataverse fungerer med Power BI, Power Apps, Power Automate - på lige fod med de enkelte data connectors og AI-builderen.

Power Platform i samspil med Dynamics 365

Er du eksempelvis Microsoft 365 Business Central bruger, har du måske tidligere i versioner som Dynamics NAV eller C5 været kendt med specialtilpasninger, rapporter og lignende.

Med Microsoft Powerplatform kan du i dag lave en lang række af de funktioner, herunder rapporter, dashboard og automations

Har du eksempelvis brug for en rapport, et dashboard eller business intelligence, på baggrund af dine ERP-data, så kan Power platformen hjælpe dig - uanset om det er i Power Apps eller Power BI.

Du kan eksempelvis også lave en applikation i Power Apps, der bruger eller indtaster oplysninger direkte i din Microsoft 365 Business Central, og dermed eksempelvis lave en timeregistrerings-applikation eller en field service applikation.

Sådan får du Microsoft Power Platform

For at komme i gang med Microsoft Power Apps, Power Automate, Power Pages eller Power BI skal du have en Microsoft 365-licens.

For alle med en større licens af Microsoft 365 (E1, E3 eller E5) har adgang til Power Platform.

Bemærk at visse Power Platform applikationer, så som Power BI Pro kræver en Microsoft 365 E5 licens.

For at få de aktuelle priser på Microsoft Power Platform anbefaler vi dig, at tage fat i os - vi sidder klar til at guide dig med den rette løsning, og de rette priser.