Hedensted Spildevand Cover
DYNAMICS

Fra Dynamics NAV til Business Central hos Hedensted Spildevand

Hedensted Spildevand har med Business Central og Continia digitaliseret deres bogholderi. 

Det nye Business Central system gør, at vi med hjælp fra dygtige, og kompetente medarbejdere hos JCD, har fået et nemt og overskueligt system til håndtering af fakturaer fra vores leverandører
Steen Hummelgaard Driftchef hos Hedensted Spildevand A/S

Om Hedensted Spildevand

Hedensted Spildevand A/S er et kommunalt ejet aktieselskab, der håndterer drift og administration af Hedensted Kommunes kloaksystem og renseanlæg.

Hedensted Spildevand råder over mere end 850 km kloakker og 4 større rensningsanlæg, der i alt forbinder mere end 20.000 ejendomme og virksomheder i og omkring Hedensted, som ligger omkring 15 km øst for Vejle.

Hedensted Spildevand havde i en årrække Microsoft Dynamics NAV som deres ERP- og regnskabssystem. Som en strategisk beslutning valgte de at opgradere til Microsofts seneste ERP-version; Dynamics 365 Business Central.

Med opgraderingen fra Dynamics NAV til Business Central har Hedensted Spildevand fået et fremtidssikret ERP-system, der giver et væld af muligheder og add-ons, som virksomheden bl.a. har gjort brug af i form af Document Capture fra Continia.

Opgraderingen fra Dynamics NAV til Business Central blev foretaget i tæt samarbejde med virksomhedens eksterne bogholder.

Digitaliseret bogholderi med Business Central har sparet en intern bogholder

Hedensted Spildevand er på mange områder pioner inden for sit felt og har i dag et fuldt digitaliseret bogholderi, et fremtidssikret ERP-system og de rette add-ons til deres løsning.

Det har gjort, at virksomhedens manuelle arbejdsgange og processer er reduceret til et minimum. Digitaliseringen af bogholderifunktionen har betydet, at de ikke har en intern bogholder - derimod har de en revisor, som agerer ekstern controller og sparringspartner. 

I dag modtager Hedensted Spildevand mere end 6000 årlige indgående fakturaer fra sine leverandører; håndværkere, entreprenører og lignende, når deres kloaker og ledningsnet skal vedligeholdes. Langt hovedparten af de indgående fakturaer modtages elektronisk via XML. Alle leverandører gør brug af EAN, der er registreret på Nemhandel, som efterfølgende ender i Document Capture. 

Tidligere blev de 6000 fakturaer behandlet manuelt; bogført, godkendt og betalt. I dag håndterer Business Central og Continia op mod 95% af fakturaerne automatisk, de sidste 5% behandles manuelt. Den manuelle behandling sker, fx hvis fakturaen kommer fra en ny leverandør, som skal oprettes af virksomhedens eksterne bogholderifunktion.

Valget af Business Central har sikret Hedensted Spildevand en fremtidssikret løsning, der er med til at minimere det manuelle arbejde og processer omkring virksomhedens bogholderi.

Det sikrer, at Hedensted Spildevand kan fokusere på at levere sine kerneydelse, da der frigives tid på bogføring.

 

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.