Roskilde Domkirke Case Cover
IT INFRASTRUKTUR

FlexScreen Infoskærm hos Roskilde Domkirke

JCD FlexScreen hjælper med til at formidle nyttige informationer til Roskilde Domkirkes mere end 160.000 årlige besøgende.

Vi har valgt FlexScreen infoskærm fra JCD, fordi vi oplevede den i brug hos en lokal seværdighed.

Skærmen er ideel for os, så vi kan formidle vores events og arrangementer til de mange besøgende og forbipasserende.

Skærmen synliggør indgangen og kan vise åbningstider, når kirken er lukket pga. kirkelige arrangementer.

Det er super nemt for vores personale at opdatere og vedligeholde infoskærmen, fordi den er webbaseret, hvilket er en fordel når vi ønsker at videreformidle eller ændre arrangementer med kort varsel.

JCD stod for hele opsætningen af skærmen, der passer flot og diskret ind i vores historiske rammer.
Sara Peuron-Berg Formidlings- og kommunikationsansvarlig hos Roskilde Domkirke

Om Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke kan dateres tilbage til år 1175 og er blandt Danmarks vigtigste bygningsmonumenter - blandt andet på grund af sin enestående arkitektur og tilknytning til danmarkshistorien.

Domkirkens næsten 850 årige historie og arkitektur gjorde, at kirken i 1995 blev optaget på UNESCOs liste over verdens umistelig kulturarv. Domkirken er dermed i et fornemt selskab med for eksempel pyramiderne i Egypten, Taj Mahal i Indien og Den kineseske mur.

Roskilde Domkirke rummer de kongelige kapeller, hvor der findes op imod 40 kongelige grave - lige fra Harald Blåtand og Svend Tveskæg til Dronning Ingrid. Domkirken er fortsat i brug som kirke, men der er også mulighed for at besøge kirken, museet eller kapellet på en guidet tur.

Roskilde Domkirke besøges af op mod 160.000 gæster årligt og er blandt Sjællands mest anbefalede seværdigheder på Tripadvisor.

Unikke udendørs infoskærme

JCD har leveret en special løsning af JCD FlexScreen infoskærm til Roskilde Domkirke, der kan opleves og bruges af kirkens mere end 160.000 årlige besøgende. Skærmen er placeret udenfor ved domkirkens indgang, så den samtidig appellerer til kirkens mange forbipasserende.

Infoskærmen er en klassisk informationsskærm, der rummer informationer om domkirkens unikke historie og informationer om kirkens gudstjeneste, events og arrangementer.

Roskilde Domkirkes personale har let adgang til infoskærmen, da den kan tilgås online. Det betyder, at det er nemt at redigere, uploade og udskifte indhold efter behov igennem enhver browser.

Det eneste det kræver ofr at vise det indholdet er en aktiv internetforbindelse. Løsningen kan cashe indholdet offline - dermed kan skærmen kortvarigt miste internetforbindelse uden, indholdet på skærmen forsvinder.

Infoskærm monteret i æstetisk og teknologisk løsning

Udover at levere systemet bag infoskærmen har JCD også bistået med at levere hardware og opsætningen for Roskilde Domkirke.

Hardwaren bag løsningen er placeret i vejrbestandig LOC-55 udendørs skærmkabinet fra AG Neovo i en antracitgrå farve, der æstetisk passer ind i Roskilde Domkirkes mere end 850 årige arkitektur. LOC-55 skærmkabinettet fra AG Neovo er IP 65 / IP 54 certificeret, hvilket gør den modstandsdygtig overfor det danske vejr.

Skærmkabinettet er leveret med et stærkt 6,4 mm lamineret sikkerhedsglas, der sikrer skærmen mod for eksempel slag og lettere vandalisme.

Udover LOC-55 fra AG Neovo er udført i en meget høj kvalitet, er kabinettet leveret med et luftcirkulationssystem med temperaturstyring, der sikrer skærmen og den tilkoblede Lenovo Tiny de bedste forhold, når vejret og temperaturen løbende skifter. Det sikrer også, at hardwaren ikke udsættes for unødvendig fugt og kondens.

I kabinettet er der monteret en 55" AG Neovo po-55 med åben ramme, der har ultrahøj lysstyrke på 2500 nits og lave reflektionsforhold (≦ 1,45 %), der gør det muligt at læse indholdet på skærmen - selv når solen står ind på skærmen.

Skærmen er designet og produceret til netop at fungere som infoskærm; hvilket sikrer lang holdbarhed og mulighed for at køre over længere perioder.

Infoskærmen har ligeledes indbygget energibesparelse, som med en avanceret timer slukker og tænder skærmen ud fra brugerens ønsker - for eksempel om natten eller i perioden, hvor skærmen ikke bruges så ofte.

Roskilde Domkirke

Er du i nærheden af Roskilde, så er Roskilde Domkirke uden tvivl et besøg for hele familien.

Ved samme lejlighed kan du se de mange nyttige informationer, FlexScreen Infoskærm giver dig som besøgende.

 

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.