Skallerup Case Cover
IT INFRASTRUKTUR

Komplet IT Infrastruktur, servere og netværk hos Skallerup Seaside Resort

Hos Skallerup er gæsten altid vigtigst. Derfor er det også vigtigt, at al it fungerer optimalt, og at den hjælper medarbejderne i den daglige drift, og gæsterne serviceres hurtigst muligt.

I Skallerup Seaside Resort har vi altid fokus på at optimere vores daglige opgaver således, at vi kan give vores gæster den bedste service. Et vigtigt parameter i vores organisation er at it-systemerne fungerer optimalt, og at vi ikke skal bruge unødige ressourcer på at servicere og vedligeholde disse.

Vi har de seneste år kunne konstatere at kompleksiteten i vores it er blevet større og større. Som følge heraf besluttede vi i foråret 2013 at outsource en større del af vores it-drift. Efter denne beslutning var truffet undersøgte vi markedet for mulige samarbejdspartnere.
Henrik Nielsen Teknisk Chef hos Skallerup Seaside Resort

Om Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort er Nordjyllands største feriecenter med masser af aktiviteter for børn og voksne.

Skallerup har 273 ferieboliger, og tilbyder oplevelser som for eksempel vandland, Romersk bad, sportsaktiviteter, legeland og dyregård

Hos Skallerup er gæsten altid vigtigst. Derfor er det også vigtigt, at al it fungerer optimalt, og at den hjælper medarbejderne i den daglige drift, og gæsterne serviceres hurtigst muligt.

JCD bidrager med infrastruktur-løsninger samt rådgivning og implementering af blandt andet klienter, servere og netværk.

Skallerup har vist sig som en yderst proaktiv samarbejdspartner, hvilket de nye løsninger tydeligt viser.

Blandt nogle af løsningerne er en komplet gennemgang af licens-strukturen, en rokering af servere for at frigive ressourcer til andre servere, og en rekonstruktion af alle IP-adresser, for på den måde at spare tid og besvær, når nye enheder kobles på systemet.

JCD har overtaget alt it-drift. Det indebærer blandt andet at måle temperaturerne på serverne, og at sparre med ideer til fremtidige tiltag.

Efter en række samtaler med potentielle it-firmaer, valgte vi at indgå en samarbejdsaftale med JCD. Beslutningen var ikke nem, da der var mange seriøse bud på opgaven. Et af de vigtigste parametre for os var, at vi fandt en samarbejdspartner der havde forståelse, og en god evne hurtigt at kunne sætte sig ind i vores behov og setup.

Efter en veloverstået højsæson, kan jeg konstatere, at vi har fået en god service, selvom vores primære kontakt person hos JCD ikke altid har været til rådighed er opgaverne altid blevet løst, både hurtigt og på en professionel måde.
Henrik Nielsen Teknisk Chef hos Skallerup Seaside Resort

Løsningen til Skallerup Seaside Resort indeholder blandt andet følgende produkter:

IBM servere og SAN

VMware virtualisering

Microsoft licensaftale OVS (Open Value Subscription)

Cisco firewalls

Symantec antivirus

Lenovo arbejdsstationer

VPN

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.