Brüel Case Cover
IT INFRASTRUKTUR

Drift af hardware, software og konsulentbistand hos Brüel Systems A/S

JCD assisterer Brüel med den generelle it-drift af hardware, software og konsulentbistand. Senest har en konsolidering og optimering af Brüels.

Vi stod over for en stor opgave med at få overblik over vores it-systemer samt få udformet en fremtidssikret it-strategi. Det stod klart fra starten, at JCD både havde kompetencerne og en dedikeret medarbejder-stab til at løse opgaven.

Sammen med JCDs konsulenter fik vi hurtigt dannet overblikket og fundet en fremtidssikret løsning for vores it-systemer. Gennem hele processen havde JCD fokus på, hvad der var bedst for os som kunde, og på at it-investeringen ville blive værdiskabende.

JCD har gennem hele processen løftet vores viden omkring it-systemer og været fuldt ud tilgængelige.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af JCD som en kompetent samarbejdspartner på it-området.
Rasmus Miller Økonomichef hos Brüel Systems A/S

JCD A/S assisterer Brüel med den generelle it-drift af hardware, software og konsulentbistand. Senest har en konsolidering og optimering af Brüels it-miljø forbedret produktiviteten og givet en væsentlig større it-driftssikkerhed.

Brüel Systems A/S i Hjørring er en nyopstartet virksomhed, som på kort tid har vækstet kraftigt i både omsætning og i antallet af medarbejdere.

Brüel producerer og leverer vaskeanlæg til industrien. Virksomheden tæller i dag ca. 45 medarbejdere.

Brüel valgte JCD A/S som it-samarbejdspartner for at få en lokal leverandør - med de rette it-kompetencer.

 

www.bruelsystems.com

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.