Ketner Case Cover
IT INFRASTRUKTUR

Microsoft Power Apps gør vidensdeling og dokumentation i SharePoint nemt hos KETNER

JCD har udviklet en løsning i Power Apps til Nordjysk Diesel Elektro. Nu kan de nemt og hurtigt uploade data og billeddokumentation direkte i SharePoint – også fra SmartPhone.

Hos Nordjysk Diesel Elektro og Ketner er god kundeservice vigtigt. Med vores nye løsning kan vi give endnu bedre service.

Appen opfylder vores behov og løser vores tidligere udfordringer med dokumentation. Alle medarbejdere har adgang til appen, så al dokumentation uploades og gemmes i SharePoint. Det frigiver tid og ressourcer hos mekanikere og administrativt personale, der ikke længere skal bruge tid på at finde tidligere dokumentation.

JCD har leveret en løsning, der giver stor værdi til vores forretning. Med vores valg af JCD har vi fået en driftssikker, stabil og problemfri løsning.
Henrik Thomsen Økonomichef hos Nordjysk Diesel Elektro og Ketner

Power Apps og SharePoint: Autoværksted sparer værdifuld tid med ny app

Appen er super effektiv til vidensdeling på tværs af virksomheden og sikrer god kundeservice, da alle medarbejdere nemt og hurtigt kan finde dokumentation.

Om Nordjysk Diesel Elektro

Nordjysk Diesel Elektro og Ketner består af 7 afdelinger og arbejder inden for dieselteknologi og er specialværksted for person- og varebiler - bl.a. med diagnosticering, fejlfinding og reparation af diesel-, benzin- og elsystemer. Der er dagligt langt over 100 kundeopgaver, der skal løses i form af reparation af biler og diverse test af diesel- og benzinkomponenter. Langt de fleste af opgaverne kommer gennem en eller anden form for fejludlæsning og det er denne dokumentation, der er ekstrem vigtig at have et godt og sikkert flow på.

Virksomheden havde udfordringer med at registrere dokumentationen og havde efterfølgende også svært ved at genfinde den, hvilket var tidskrævende for både mekanikere og administrativt personale.

Testere er en samlet betegnelse for diverse testmaskiner, sporingsapparater m.m., som står placeret på tværs af værkstederne hos Nordjysk Diesel Elektro og Ketner.

Power Apps integreret med SharePoint - vidensdeling på tværs

JCD A/S har udviklet en løsning i Power Apps til Nordjysk Diesel Elektro. Nu kan de nemt og hurtigt uploade data og billeddokumentation direkte i SharePoint – også fra SmartPhone.

Appen giver forbedret kundeservice, mens mekanikere og administrativt personale sparer værdifuld tid hver dag. Nu kan alle medarbejdere svare på spørgsmål om tidligere udført arbejde, fordi medarbejderne nemt kan slå en kunde op og finde dokumentation.

Vidensdeling og dokumentation er nøgleordene; appen sikrer korrekt dokumentation, der aldrig kan gå tabt.

Registrering af dokumentation i SharePoint

Når eksempelvis en bil skal til service eller fejlsøgning, gemmes oplysningerne nu ikke kun på én computer men i SharePoint, via Power Apps. Alle medarbejdere har adgang og dermed er al dokumentation altid tilgængelig.

Med appen kan medarbejderne genfinde dokumentation, der er fuldt søgbart ud fra forskellige kriterier.

Nordjysk Diesel Elektros udbytte af løsningen:

Nem registrering af dokumentation fra tests og kundesager

Det er nemt at finde tidligere dokumentation

Mekanikere og administrativt personale sparer tid hver dag

Forbedret kundeservice – alle medarbejdere kan svare på spørgsmål om tidligere udført arbejde

Nordjysk Diesel Elektros app ligger i Power Apps.

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.