Aurion Case Cover
WEBUDVIKLING

B2B webshop til Aurion A/S

JCD har leveret B2B webshop til Aurion A/S. Webshoppen har selvbetjeningsmodul og er integreret med Aurions lagersystem.

Vi har fået en webshop, som lever op til best practice og mere til. Vi har blandt andet fået et integreret selvbetjeningsmodul, der sikrer, at vores forhandlere selv kan bestille varer i vores webshop. Det gør, at vi sparer tid.
Gitte Bjerre PR- og kommunikationsansvarlig hos Aurion A/S

Webshop der gør salget online nemt

Aurion Webshop Case Mockup

Om Aurion A/S

Aurion blev grundlagt i 1974 og har som mål at skabe balance mellem naturen og mennesket via sunde, økologiske og biodynamiske produkter. De producerer 100% økologisk og biodynamisk, og der bruges ikke tilsætnings- eller hjælpestoffer.

Deres sortiment spænder bredt - lige fra det største kornsortiment i Norden med 26 forskellige melsorter til bagegrej, kornkværne, brød og boller mm.

Vi springer over, hvor kornet er højest.


Sådan lyder Aurions motto.

Det beskriver Aurions tilgang til deres produkter - nemlig kvalitet, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i deres nye webshop.

Aurion ønskede en B2B og B2C webshop samlet i én løsning, som kunne appellere til begge målgrupper. En webshop, hvor de kunne sælge deres produkter og samtidig præsentere et inspirerende opskriftsunivers med flotte billeder. Samtidig skulle webshoppen bidrage med at lette det administrative.

JCD har leveret en webshop til Aurion, som er integreret med deres økonomisystem - Dynamics 365 Business Central.

Selvbetjeningsmodul sikrer mindre manuelt arbejde

Aurion bager brød og boller på bestilling og leverer til forhandlere i hele landet.

Det betyder, at der er meget administration og håndtering af ordrer for personalet i Aurion. For at automatisere og digitalisere arbejdsprocesserne har webshoppen et integreret selvbetjeningsmodul til en kundeportal.

Butikkerne har en profil på Aurions webshop, hvor de kan bestille brød og Aurions øvrige produkter. Via kundeportalen kan den enkelte butik logge ind på webshoppen og placere deres ordrer.

Selvbetjeningsmodulet minimerer det administrative arbejde hos Aurions medarbejdere, hvilket frigiver tid til andre opgaver.

Webshop integreret med lagersystem

Aurions webshop er integreret med deres lagersystem, hvilket giver flere fordele - både i forhold til personalet og i et kundeperspektiv.

Nogle af Aurions brød-produkter har lang produktionstid, hvilket gør, at kunderne må bestille udvalgte produkter minimum 4 dage i forvejen. Webshoppen fortæller kunden, hvornår bestillingen senest skal sendes for at få varerne leveret til det ønskede tidspunkt. Det betyder, at Aurion trygt kan lade webshoppen tage imod ordrer - velvidende at Aurion kan nå at producere dem til kundens ønskede leveringstidspunkt.

Da Aurion er en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor fx alt mel er friskmalet, er det vigtigt, at webshoppen er integreret med lageret, så produktionen kan følge med bestillingerne. Integrationen fra webshop til lager er med til at sikre, at kunderne ikke bestiller mere, end Aurion kan nå at producere til de ønskede leveringsdage.

Integreret fragthåndtering med dynamisk fragtmotor

Der er integreret fragthåndtering på webshoppen.

Webshoppens fragtmotor tager højde for vægten på kundens ordre og prissætter fragten efter vægten.

Den dynamiske fragtmotor bidrager til, at Aurion nemt kan tilpasse fragtopsætningen på deres webshop – lige fra at oprette intervaller og prissætte til at vælge, om intervallet skal bestå af volumen, kg eller beløb på kurv.

Der er selvfølgelig også levering til pakkeshop og mulighed for at oprette nye fragtmuligheder – for eksempel hvis kunden ønsker at hente sin ordre i Aurions fysiske butik i Hjørring.

Den dynamiske fragtmotor er med til at sikre god service overfor kunderne og samtidig give Aurion friheden til at designe fragtopsætningen, som de ønsker.

Et inspirerende opskriftsunivers

Korn er nøgleordet hos Aurion, og det er det selvfølgelig også i det opskriftsunivers, der er en del af det nye site.

Besøgende på shoppen kan gå på opdagelse i opskriftsuniverset, der er bygget op med flotte billeder. Derudover er det inddelt i overskuelige kategorier, så det er nemt at navigere på siden og finde den rigtige opskrift.

Det allerbedste er, at brugeren får præsenteret opskrifterne direkte – inklusiv en ingrediensliste, så det er nemt at gå i gang.

Opskriftsuniverset er et fantastisk udstillingsvindue for Aurions produkter. De har mulighed for at præsentere nogle af de lækre og spændende retter, hvor deres produkter indgår - både i det salte og søde køkken og i bagværk.

 

Med den nye webshop følger Aurion i den grad deres motto:

Vi springer over, hvor kornet er højest.

 

Besøg Aurions webshop

 

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.