Escot Case Cover
WEBUDVIKLING

Nyt website med fuld integration til diverse lejeportaler til Escot A/S

JCD har leveret website til Escot A/S, der gør hverdagen nemmere

Den store gevinst ved det nye website er helt klart den tid, vi sparer, når de enkelte lokaleportaler skal opdateres. Vi annoncerer på tre lokaleportaler, og det hele sker automatisk via et API.

Jeg vil tro, jeg sparer mellem en halv og en helt time pr. lejemål.
Ole Jakobsen Marketing og udlejning af erhverv hos Escot A/S

Om Escot Erhvervsejendomme

Escot ejendomme er en landsdækkende udlejer og ejendomsudvikler, der igennem 40 år har specialiseret sig i mindre og mellemstore lejemål til erhverv og private lejemål.

Escot er blandt Nordjyllands største udlejere af private lejeboliger, erhvervslokaler og detailbutikker, og porteføljen strækker sig over mere end 200.000 etagemeter.

Escot har hovedkvarter i Aalborg og har ca. 50 medarbejdere ansat.

Integrationer der sparer tid i dagligdagen

JCD har udviklet et website til Escot i Umbraco CMS, hvis primære formål er at præsentere Escot og eksponere deres ledige lejemål, så de hurtigt kan blive udlejet.

Escot udlejer sine lejemål på deres egen hjemmeside og på lokaleportalerne; Ejendomstorvet, Lokalebasen samt Boligportal.

Det nye website har API-integration til Escots samarbejdspartnere, der sørger for, at opdateringen af lejemålene sker på tværs af alle platforme og lokaleportaler.

Escot skal altså kun opdatere lejemålene ét sted og sparer derved op til en time pr. lejemål - ved hver opdatering.

Website i Umbraco CMS

Escots website er udviklet i Umbraco CMS, der gør løbende opdateringer af hjemmeside og lejemål let, intuitivt og brugervenligt for alle i virksomheden.

Websitet er designet ud fra Escots egne ønsker om en moderne og tillidsvækkende stil, som Escot de seneste 40 år har bygget deres værdier på.

Se Escots hjemmeside her.

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.