Folkeuniversitetet Case Cover
WEBUDVIKLING

Webshop og kursusadministrationssystem med integration til Dynamics NAV hos Folkeuniversitetet

JCD har bl.a. udviklet en omfattende webshop med NAV-integration, der håndterer tilmeldinger til de mange tusinde arrangementer og derudover et omfattende kursusadministrationssystem, hvor det er muligt at håndtere kontrakter, administrere hold, se deltagerlister, behandle bilag samt få et økonomisk overblik over hold.

Folkeuni Case Images

Omfattende webshop med integration til NAV

Virksomheden omfatter fire afdelinger med sekretariater i universitetsbyerne København, Odense, Århus og Aalborg samt ca. 75 FU-komiteer i det øvrige Danmark.

Formålet med Folkeuniversitetets virksomhed er gennem folkeoplysende undervisnings- og foredragsvirksomhed at udbrede kendskabet til forskningens metoder og resultater samt fremme demokratiforståelsen og aktivt medborgerskab.

Til Folkeuniversitetet har JCD udviklet flere ting, bl.a. en omfattende webshop med NAV-integration, der håndterer tilmeldinger til de mange tusinde arrangementer og derudover et omfattende kursusadministrations-system, hvor det er muligt at håndtere kontrakter, administrere hold, se deltagerlister, behandle bilag samt få et økonomisk overblik over hold.

Se websitet her

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.