Retail Hero
JCD Retail

Komplet POS-løsning til din butik og attraktion

Du får en løsning med alt, hvad du har brug for; POS, kassesystem, billetsystem, webshop og medlemssystem. Det hele er integreret med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Kontakt JCDs Retail-specialister

Vi leverer JCD Retail til både butikker og attraktioner

JCD Retail til din butik

JCD Retail butik er for dig, der driver en fysisk butik eller detailvirksomhed.

Pos Kassesystem Og Billetsystem Til Attraktion Og Butik Hos Skandinavisk Dyrepark

JCD Retail til din attraktion

Komplet POS, kassesystem og billetsystem til din attraktion, forlystelse eller museum.

Den Gamle By Indgangsmøller Speedgates

Danskudviklet retail-løsning

JCD Retail er en dansk udviklet retail løsning til dig med en detailforretning, attraktion, forlystelse eller museum.

JCD Retail har alt det, en fysisk butik eller attraktion har brug for; POS, kasseløsning, webshop, billetsystem, medlemshåndtering.

Det hele er fuldt integreret til Microsoft 365 Business Central.

Løsningen er udviklet i Danmark, og der er dansk support.

BDN2

JCD har leveret JCD Retail til Den Gamle By i Aarhus

Vi har brug for et lokalt dansk selskab, som har nogle specialister, der tager telefonen, når man ringer — også uden for arbejdstid (...) Vi ønskede ét samlet system, der kunne håndtere billetsalg, salg af mad og drikke samt varer i butikkerne og det hele er bundet op på finansen.

Vi kigger ind i ét system, og vi kan trække ting ud fra dét system. Det giver en god sikkerhed og tryghed for mig som Administrationschef.
Henning Kjærgaard Administrationschef hos Den Gamle By

Integration til Business Central

JCD Retail er fuldt integreret med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Når POS, billethåndtering, webshop og regnskabssystem er integreret, opnår du en række fordele. Integrationen sparer dig først og fremmest for tid.

Integrationen mellem din POS, webshop og billetsystem gør, at du kun skal opdatere dine produkter ét sted; i din Business Central - hvorefter de sendes ud til dine enheder.

Integrationen kan også sende dagens omsætning direkte til dit regnskabssystem.

JCD Retail POS til Business Central
POS Billet ERP Business Central
Retail Fagområde

Webshop med integration til din POS og ERP

Et besøg begynder ofte hjemmefra.

Vi har udviklet en webshop til museer, attraktioner og forlystelser, der gør det muligt at sælge billetter, booke pladser og købe merchandise og souvenirs.

Løsningen gør det nemt for dine gæster og besøgende at købe deres entrebillet, årskort eller gruppebilletter online. Det letter arbejdet ved indgangen for både dig og dine gæster.

Har du begrænsede pladser eller lukkede events med få pladser, kan løsningen bl.a. også håndtere bookinger i time-slots.

Læs mere om JCD Retail Webshop

Udviklet i samarbejde med kunderne

JCD Retail er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder.

Vi tror på, at den bedste løsning udvikles på baggrund af de ønsker, feedback og tanker vores kunder gør, når de bruger systemet.

I 2022 søsatte vi vores JCD Retail Netværksgruppe for attraktioner, museer og seværdigheder. Gruppen mødes to gange om året og networker og sparrer om løsningen. Desuden præsenteres gruppen for de funktioner, der bliver tilgængelige til deres løsning, og dem vi har i pipeline - samtidig lærer vi om deres ønsker og får feedback til løsningen.

Vi er overbeviste om, at dem der bruger løsningen hver dag, ved, hvilke funktioner de har brug for, og som giver værdi.

24Syvsupport

Dansk support - uanset hvad klokken viser

Du kan altid få support til din JCD Retail, hvis du har brug for det.

JCD yder 100% inhouse support på alle tider af døgnet. Vi tilbyder kvalificeret support alle ugens dage - uanset hvad klokken viser.

Vi har lavet en support-løsning henvendt vores kunder, der har JCD Retail, da vi ved, at der kan opstå udfordringer, uanset hvad klokken viser. Løsningen er et abonnement, som giver dig den fordel, at du altid kan få kvalificeret hjælp, når du har brug for det. Du får JCDs specialister, du ringer til.

Integreret løsning med alt du har brug for

Der er mange fordele ved, at JCD Retail er en integreret løsning.

Dine data bliver hele tiden delt på tværs af din Business Central, POS og webshop. Dit billetsalg kommer ind i Business Central og virker i fx en indgangsmølle med det samme. Informationer på årskort kan også tilgås via POS og web, og de kan fornyes begge steder. Alle dine salgstal kommer også ind i Business Central, så du altid har et samlet økonomisk overblik derinde.

Dine gæster vil altid se de samme priser og rabatter, og et gavekort virker med det samme på kassen, mens et gavekort købt på kassen virker med det samme på webshoppen.

En workshop er springbrættet

Hos JCD holder vi altid en workshop, som det første.

Til en workshop får vi viden om din forretning, de løsninger du har i dag, hvad du ønsker og har brug for i fremtiden.

Det er vigtigt for JCD at sætte sig ind i din forretning og værdikæde, så vi kan rådgive dig på den bedste måde og ud fra de rigtige forudsætninger.

Workshoppen er med til at lave en behovsafdækning for din virksomhed og finpudse kravsspecifikationen for den løsning, du ønsker.

En løsning der hele tiden er i udvikling

JCD Retail er et produkt, der konstant er i udvikling – den står ikke stille.

Vi tilpasser løsningen til de behov, vi oplever hos vores kunder.

Det er nemlig kunderne, der ved, hvilke funktioner mm. de har brug for.

Når vi udvikler nye funktionaliteter, får alle kunder på løsningen selvfølgelig glæde af dem.

JCD Retail er en løsning med fremtiden in mente.

En retail-løsning der skal give dig de bedste forudsætninger

Det er lykkes os at udvikle en samlet løsning, der kan håndtere billetsalg, webshop, salg af mad og drikke, varer i butikkerne og økonomistyring.

Du får altid support af JCDs specialister, som kender din løsning.
Brian Kyndig Hjerresen Salgskonsulent | Retail
Portræt af Brian Kyndi

Hør mere om JCD Retail

JCD kan en masse - men det kan være svært at fortælle det hele her. Kontakt os for en snak omkring din kommende retail løsning.

JCD Brian Kyndi

Brian Kyndi Hjerresen Salgskonsulent | Retail

Bliv kontaktet af Brian

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

Hvorfor JCD Retail?

JCD Retail er et brugervenligt, fremtidssikret og fleksibelt kassesystem, der giver dig et tæt sammenspil mellem dit kasseapparat (POS), webshop og Microsoft Dynamics 365 Business Central - uden krævende installationer eller besværlig opsætning.

Med en integration mellem Business Central, din webshop og dit kassesystem kan du give dine kunder den samme gode oplevelse - uanset om de handler i din butik eller online på din webshop.

Udover en bedre oplevelse for dine kunder, giver en integration mellem kasseapparat, webshop og ERP en lettere hverdag, hvor alting opdateres ét centralt sted, og giver eksempelvis dig og dine kunder aktuel lagerstatus på dine produkter - uanset hvor dine kunder handler.

Med JCDs POS løsning får du et brugervenligt kasseapparat og en stærk fremtidssikret løsning, der integrerer med Microsofts nyeste version af Business Central - derfor har du altid de nyeste funktioner fra JCD og Microsoft tilgængelige. JCDs POS fungerer på computer, tablet og mobil. Det giver dig et fleksibelt kasseapparat, på den enhed du lige har ved hånden. 

JCDs kassesystem er placeret i skyen og kræver ingen vedligeholdelse eller interne servere for dig - lige som Microsoft Dynamics 365 Business Central, der også er placeret i skyen. Du har med andre ord altid dine data, lagerstatus, regnskab og bogholderi lige ved hånden - uanset hvilken enhed du bruger. 

Med JCD Retail får du support og vejledning i særklasse. Vi har udviklet vores eget kundeunivers for JCD Retail kunder med tips, tricks og vejledninger - så du altid kan søge hjælp og inspiration til din løsning.

Hvad er POS?

POS står for point-of-sale - eller på dansk et kassesystem. En POS er det system, en virksomhed bruger til at styre en transaktion og registreringen omkring et salg. I en klassisk detailbutik er din POS butikkens kasseapparat. Den står for at registrere salget og varetage den økonomiske transaktion for varen. De fleste moderne POS-løsninger er i dag langt mere avancerede og kan ofte styre alt fra kundekøb til lagerstyringen. En POS har fortsat det formål at fungere som kassesystem og kasseapparat i din butik.

I dag er moderne POS-løsninger ofte koblet sammen med virksomhedens lager, webshop, ERP og regnskabsprogram. Du kan for det meste tilgå din POS-løsning på en computer, en mobiltelefon eller via en tablet.

Integrationer der gør dagligdagen nemmere

Med JCD Retail har vi skabt forbindelse mellem din POS, webshop og Microsoft Dynamics 365 Business Central - der gør hverdagen langt nemmere og sjovere for dig.

Vores integration sparer dig for masser af timer, og sikrer at manuelle registreringer i dagligdagen mindskes. Vores integration sørger eksempelvis for, at salg foretaget fra eksempelvis webshop eller kasseapparatet registreres og bogføres i din Business Central, så du ikke selv skal gøre det.

Har du lagerstyring, sørger vi også for at lageret opdateres efter hvert salg.

Hvad er omnichannel?

Dine kunder interagerer med din virksomhed via sociale medier, annoncering, nyhedsbreve, webshoppen og fysisk fremmøde i butikken.

Omnichannel handler netop om at supportere den rejse - og være tilstede på de kanaler hvor dine kunder er. Med JCD Retail supporterer vi dit mål om at handle med dine kunder på tværs af virksomhedens kanaler - det gør vi eksempelvis ved altid at kunne give dine kunder den aktuelle lagerstatus på et produkt, på både webshop og fysisk i butikken - eksempelvis direkte fra butikkens kasseapparat. 

Betalingsmuligheder med JCD Retail

Med JCD Retail får du en Verifone-betalingsterminal, der giver dig mulighed for at udnytte alle moderne betalingsmuligheder, som dine kunder måtte have. Herunder traditionel kortbetaling, trådløs kortbetaling, Klarna, Apple Pay (Wallet), Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay - og andre enheder der understøtter NFC-teknologien.

JCD Retail understøtter med andre de betalingsmuligheder kunden har med sig (Mobiltelefon, SmartWatch, kreditkort eller lignende) - og dermed går du aldrig mere glip af et salg, fordi kunden ikke har et kort eller enhed der passer til dit system.

Hvorfor JCD?

JCD har godt 30 års it-erfaring. Blandt andet med betalingssystemer, kasseapparater, ERP og detailbranchen. Med vores egenudviklede POS-løsning har vi forenet vores viden og erfaring i én stærk løsning - målrettet detail/retail og attraktioner. 

Vores mere end 70 medarbejdere; udviklere, konsulenter og supportere sidder klar til at hjælpe dig godt i mål med din retail-løsning, uanset størrelsen af den.

Læs mere om JCD.