Ntuinternational Logojpg1 (1)
WEBUDVIKLING

Omfattende intranet med opslagsværk hos NTU International

NTU International fik brug for at finde de rette eksperter verden rundt, der passer til det enkelte projekt. Til det formål har JCD udviklet et omfattende intranet med opslagsværk til at kunne finde eksperter rundt om i verden.

I løbet af de seneste 25 år har NTU International succesfuldt leveret over 150 langsigtede projekter, herunder både studier og teknisk assistance til programudvikling og implementering af større infrastrukturprojekter. Derudover 500 specialiserede tekniske opgaver finansieret af nationale og lokale regeringer, internationale udviklingspartnere og internationale finansielle institutioner der i alt udgør 148 lande.

NTU International fik brug for at finde de rette eksperter verden rundt, der passer til det enkelte projekt. Til dette formål har JCD udviklet et omfattende intranet med opslagsværk til at kunne finde eksperter rundt om i verden.

 

Se websitet her

Ntu Case Images

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.