Med24 Case Cover
DYNAMICS

ERP-udvikling har understøttet væksten hos Med24.dk

Med24.dk sender hver dag i gennemsnit over 1.100 webshopordrer til primært Danmark, Norge og Sverige. Løsningen hos med24 har givet en stærk stigning i effektivitet og minimering af fejl i pluk og forsendelse af varer.

Med24.dk er en online helsekostbutik i Danmark og med eget apotek i Norge. Med24 beskæftiger 200 medarbejdere og har mere end 25.000 produkter inden for kategorierne kosttilskud, pleje og skønhed i vores ehandel-butik. Det kræver en hel del at vores it-systemer.

Vi har siden opstarten i 2005 oplevet en betydelig vækst, som stiller store krav til vores effektivitet, tilpasningsevne og ikke mindst interne systemer.
I samarbejde med JCD har vi løbende fået lavet både tilpasninger og nye udviklinger til Microsoft Dynamics NAV - både i forhold til styring af vores omfattende lager og lagerautomater - men også i arbejdet med at effektivisere og styrke vores arbejdsprocesser. 

Hos Med24.dk er vi afhængige af, at vores ERP-system leverer de data, vi skal bruge, så vi kan behandle vareflowet effektivt og præcist, og dermed give den bedste service til vores kunder.

JCD A/S er gode til at løse de opgaver, vi stiller dem, men absolut også til at udfordre vores processer og hjælpe os med at udnytte Dynamics NAV bedst muligt.
Nils Træholt Indehaver og direktør hos Med24.dk

Om Med24

Med24.dk er blandt Danmarks største webshops inden for medicin, kosttilskud, pleje, skønhedsprodukter - og hvad der ellers giver sundhed til krop og sjæl.

Med24.dk er placeret i den Nordjyske ferieby Løkken og er områdets største private arbejdsplads med 200 passionerede og dygtige medarbejdere. Webshoppen sender hver dag i gennemsnit over 8000 webshopordrer til hele norden; Danmark, Sverige og Norge.

Med et stadigt voksende sortiment på over 20.000 varenumre indenfor kosttilskud, pleje og skønhed, har Med24.dk løbende brug for effektivisering, styring og håndtering af deres webshop, deres Navision ERP og ikke mindst lager- og pakkesoftware, der i dag er fuldt integreret. 

Siden Med24.dks start i 2005 har JCD været med på den vilde vækstrejse; fra en mindre webshop til at være blandt nordens førende webshop inden for sit felt. 

JCD har været fast samarbejdspartner i mere end 15 år

JCD har været fast samarbejdspartner for Med24 siden virksomhedens spæde start i 2005. 

JCD var med, da Med24.dks ansatte manuelt plukkede varer ud fra udskrevne lister til i dag, hvor Med24.dk har et fuldt digitaliseret it-setup, hvor systemer og enheder er fuldt integreret. Lige fra når kunden afgiver sin ordre på webshoppen, til at varen er plukket, pakket, kontrolleret, pakkelabel påklistret, sendt og bogført.

Digitalisering har mindsket fejl og øget effektiviteten

Med24 er i dag blandt nordens mest digitaliserede webshops; hver eneste transaktion, oprettes, følges og styres via virksomhedens ERP-system, der sikrer, at alt information er samlet og administreret ét centralt sted. En samling af informationer der for eksempel giver mulighed for en præcis lagerstatus på webshoppen, der opdateres 2-3 gange i minuttet.

Med24 har bevæget sig fra manuelle udskrevne plukkelister til i dag at gøre brug af stregkoder, kontrolsystemer, håndscannere fra Tasklet Factory og markedets mest avancerede lagerløsninger fra Kardex Remstar. Løsningerne har givet en stærk stigning i effektiviteten og minimering af fejl i pluk og forsendelse af varer til fordel for både Med24 og kunderne. 

Fuld integration til Kardex-maskiner gennem ERP-systemet

Med indkøbet af plukkeautomater fra Kardex har Med24 fået 2 zoner med 12 og 9 maskiner i hver.

Med dens 2400 placeringer har Kardex maskinen mulighed for at spare plads, give mere effektivitet og langt færre skridt for de ansatte, når ordrer skal pakkes. Kort sagt alt det, der tager tid og ressourcer i forbindelse med pakning af kundeordrer. 

JCD har hjulpet Med24 med at integrere Kardex-maskinerne i virksomhedens øvrige setup. Det betyder, at de i dag er fuldt integreret med virksomhedens lagersystem og ERP-system.

Øget effektivitet på 500% i Med24s ERP-system

Siden Med24s start har JCD løbende været med til at udvikle, supportere og drifte Med24s ERP-system, Navision 2009, og sørget for at systemet hele tiden har været på forkant med virksomhedens vækst, ekspansion og fremtidige planer.

Over årene har JCD løbende været med til at forbedre, udvikle og tilpasse en lang række systemer, maskiner og enheder til Med24s ERP-system.

For eksempel har JCD løbende hjulpet med at nedbringe bogførings-tiden på en ordre, så virksomheden i dag kan bogføre sine ordre på millisekunder - frem for sekunder. De færreste virksomheder gør sig tanker om vigtigheden af, hvor hurtigt en ordre kan bogføres. Når du, som Med24, har fuldautomatiseret 8.000 ordrer om dagen, har det en afgørende betydning.

Dermed bogføres Med24s daglige 8.000 ordrer nu på minutter - frem for 11 timer, som de ville have gjort, hvis en ordre var blevet bogført på 5 sekunder.

Billig, effektiv og hurtig levering med integration til CoolRunner

Med24 har et mål om at kunne levere effektivt, billigt og hurtigt til sine kunder - uanset størrelsen af ordren.

Derfor har JCD udviklet en fuld integration til CoolRunner, der automatisk bestiller fragtlabels, når ordren er færdigpakket. 

eExport samt hjulpet med implementering af Continia Document Capture er blot nogle af de få andre løsninger, som samlet bidrager til at optimere virksomhedens mål om at kunne levere effektivt, billigt og hurtigt til alle kunder!

Løsningen til Med24.dk indeholder blandt andet følgende produkter:

Webshop integration

Continia Document Capture

Continia Payment Management

Kardex Remstar integration til Navision NAV

Tasklet Factory Mobile WMS

Fragtintegration

Pakkebordssoftware

Pakke- og fragtkontrol for minimering af fejl

Udsortering af pakker der sikrer op imod 1000 pakker i timen

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.