2Ø Case Cover
IT INFRASTRUKTUR

Endpoint Manager sikrer komplet enhedsstyring hos 2Ø

2Ø ønskede en it-partner, der skulle agere intern it-afdeling, så medarbejderne kunne fokusere på at give den bedste service over for kunderne.

Endpoint Manager opfylder alle vores ønsker, krav og behov … og det allerbedste er, at JCD styrer det hele, så vi udelukkende skal koncentrere os om vores forretning og vores kunder.

Med Endpoint Manager har vi komplet styr på it-sikkerheden på alle vores enheder og data – det giver ro i maven.

JCD fungerer som vores interne it-afdeling, hvilket sparer os en del ressourcer. Det er en ideel løsning.
Rasmus Bertelsen Planck 2Ø DRIFT ApS

Om 2Ø

Alt til dine øjne og ører.
Det er fundamentet i 2Øs forretning.

2Ø er first mover – de forener og fornyer for første gang to klassiske brancher og bringer dem ind i den digitale verden med et hav af muligheder.

Der er tale om brancherne optik og hørelse.

2Ø har fokus på to af menneskets vigtigste sanser – og dem er de eksperter i. For 2Ø er syns- og høresansen nemlig med til at sikre livskvaliteten.

I en forretning som 2Ø er der selvsagt forskellige digitale enheder; tablets, PCere, telefoner mm. Både for at medarbejderne kan yde den bedste service overfor kunderne - men også i forhold til den administrative del af at drive en forretning.

Endpoint Manager sikrer komplet enhedsstyring hos forretningen 2Ø


I en verden hvor virksomheder og forretninger er under pres fra cyber kriminelle og i fare for malware trusler, er det en stor fordel at overvåge sine enheder og sine data.

Her kommer Endpoint Manager ind i billedet - løsningen tilbyder nemlig proaktiv overvågning af alle enheder og data.

JCD har leveret Endpoint Manager til 2Ø.

2Øs mantra er L.E.G. – let, enkelt, gennemskueligt … og det må man sige, at løsningen Endpoint Manager lever op til.


2Ø ønskede en it-partner, der skulle agere intern it-afdeling, så medarbejderne kunne fokusere på at give den bedste service over for kunderne uden at skulle bekymre sig om it-drift og it-sikkerhed.

Forretningen har for eksempel tablets, som kunderne kan bruge, og medarbejderne har selvfølgelig PCere, de arbejder fra. Og det er her, den løsning JCD har leveret kommer i spil; Endpoint Manager.

Endpoint Manager – en komplet sikkerhedspakke

JCD har leveret og installeret Endpoint Manager hos 2Ø og sørger for den komplette drift af løsningen.

Via Endpoint Manager kan JCD regulere, hvad der skal være på 2Øs enheder; hvilke links der skal være tilgængelige på tablets, hvilke pauseskærme der skal vises på tablets, holde øje med sikkerhedsopdateringer, og registrere hvis uvedkommende forsøger at hacke sig adgang til systemerne – og selvfølgelig forhindre det.

2Ø har fire tablets i forretningen, som kunder kan bruge. Via Endpoint Manager har JCD defineret – i samarbejde med 2Ø – hvilke links, der skal være tilgængelige. Personalet i forretningen kan ikke ændre på dem - det er udelukkende JCD, der kan det. Desuden har forretningen syv PCere og tre interne content skærme.

Med andre ord kan JCD kontrollere alle enheder hos 2Ø og sikre et højt niveau af it-sikkerhed og automatisering.

Det betyder også, at JCD tager det fulde ansvar for it-sikkerheden og er til rådighed for 2Ø, hvis der er behov for ændringer eller opdateringer, eller hvis der skal registreres nye enheder.

På den måde fungerer JCD som 2Øs interne it afdeling.

Endpoint Manager frigør interne ressourcer hos 2Ø

Idet JCD agerer 2Øs interne it-afdeling, fjerner det automatisk en arbejdsbyrde fra medarbejderne.

Med Endpoint Manager får 2Ø komplet enhedsstyring og kontrol på alle maskiner, som beskytter mod malware trusler. Det giver nemlig medarbejderne mulighed for at koncentrere sig om forretningen og kunderne og ikke bekymre sig om it-udfordringer eller it-drift. Det er der styr på.

Med andre ord har 2Ø central administration af alle forretningens enheder uden at gå på kompromis med sikkerhed eller brugeroplevelse.

Løsningen kan nemt kopieres til nye forretninger

Endpoint Manager sikrer en bedre it-drift og er en billig løsning, der frigør interne ressourcer. Det betyder blandt andet, at 2Ø undgår at ansætte personale, der skal varetage it-sikkerheden.

Ø2 har allerede planer om at ekspandere og åbne yderligere to forretninger. Det smarte er, at Endpoint Manager kan kopieres direkte til de næste to forretninger – intet skal sættes op på ny.

Løsningen er fremtidssikret, hvilket er en stor fordel.


2Øs ønske om at udlicitere it-driften har sparet forretningen interne ressourcer – de skal ikke ansætte personale, sørge for oplæring, uddannelse mm.

Desuden er de sikre på, at it-driften og -sikkerheden er up to date på alle forretningsenheder – hele tiden.


Besøg 2Øs website

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.