It Ordbog Term Hero
It-ordbog

Sagsstyring

Sagsstyring er med til at holde styr på dine projekter og dine igangværende sager – det giver struktur og bedre bundlinje.

Hvad er sagsstyring?

Sagsstyring er et bredt begreb, men grundlæggende over en samling af alle de transaktioner, processer, materialer, timer og lignende som et projekt har.

For ved at samle et projekt et sted, eksempelvis i en software-løsning, kan du drage fordel i lettere planlægning og bedre overblik over igangværende sager og projekter.

Hvad er fordelene ved sagsstyring?

Der er rigtig mange fordele ved at gøre brug af sagsstyring i din virksomhed, næsten uanset størrelse.

For arbejder din virksomhed med sager og projekter, vil I med en effektiv sagsstyring opnå en øget effektivitet i hverdagen og et bedre overblik over de enkelte sager.

Kom i gang med sagsstyring

Der findes i dag en lang række virksomheder med speciale i sagsstyring, og endda virksomheder med speciale i sagsstyring til specifikke brancher og virksomhedstyper - som eksempelvis håndværkere, boligudlejning og lignende.

Men gør du i dag brug af et ERP, som eksempelvis Navision, Microsoft Dynamics NAV eller efterfølgeren Dynamics 365 Business Central – har du sandsynligvis allerede sagsstyring lige ved hånden.

For både Dynamics 365 Business Central to versioner, Essentials og Premium, samt Microsoft Dynamics NAV, indeholder noget af det bedste styring af projekter og sager som du kan få.

 

Skal vi hjælpe dig i gang med effektiv sagsstyring?

Hos JCD har vi i over 30 år hjulpet danske virksomheder med at levere effektive software og hardware - og naturligvis sagsstyrings-værktøjer.

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

Få en uforpligtende snak
Dokumenter Digitalisering