Greenline Fishing Gear Case Cover
WEBUDVIKLING

Umbraco CMS Website hos Greenline Fishing Gear

JCDs webspecialister har leveret nyt Umbraco CMS website - designmæssigt i tråd med kundens brand og identitet. Løsningen understøttes af en Digital Marketing Oversigt. Læs med her

Vi har fundet en god leverandør i samarbejde med JCD A/S.

De forstår, hvad Greenline Fishing Gear står for, og ikke mindst hvordan det kan vises digitalt.

Vores løsning blev leveret inden for både tid og budget.  
Karsten Hjelm General Manager hos Greenline Fishing Gear
Umbraco Cms Greenline Fishing Gear Website

Greenline Fishing Gear havde brug for et nyt website, der kunne give bedre overskuelighed for de besøgende. Samtidigt var det et stort ønske, at løsningen simplificerede arbejdsgangen for de personer, der skulle administrere websitet.

Da Greenline Fishing Gear tog beslutningen om, at de havde brug for et nyt website, hørte de flere forskellige leverandører om, hvordan de bedst så Greenline Fishing Gear præsenteret på nettet.

JCD A/S blev budt ind til denne budrunde på en anbefaling fra en samarbejdspartner.

Om Greenline Fishing Gear

Greenline Fishing Gear fokuserer på kvalitetsprodukter til det kommercielle fiskeri, og den maritime industri i hele verden. Greenline har igennem en voksende kundeskare, bygget en forretning, der leverer en bred pallette af produkter til moderne erhvervsfiskeri.

Greenline Fishing Gear sætter en ære i at møde kundens krav med højkvalitets produkter leveret fra lagere i både Danmark og USA.

Derfor er det vigtigt for Greenline Fishing Gear, at deres website viser firmaets fokus på kvalitet, overblik og service, samtidigt med at det forblev overskueligt og enkelt at bruge.

Umbraco CMS med udvidet funktionalitet

Valget faldt efter en udbudsrunde på JCD, og en Website Umbraco CMS løsning med udvidet funktionalitet.

Det at Umbraco CMS er overskueligt at bruge, og at det er et standard systemet - samtidigt med at det er nemt at få lavet tilretninger - gjorde udfaldet da Greenline Fishing Gear valgte webløsning og web-leverandør.

Sikkerhed omkring prisen på Umbraco CMS website fra JCD A/S

Greenline Fishing Gear havde flere ting med i overvejelserne, da de valgte web-leverandør til den nye hjemmeside. Ud over den store funktionalitet og brugervenlighed web-løsningen giver dem, gav det en stor tryghed, at prisen var kendt på forhånd … og ikke mindst at den ikke ændrede sig løbende igennem projektet.

Digitale platforme, Google TAG manager og Google Analytics

Da JCDs webafdeling udviklede Umbraco løsningen, var det med udgangspunkt i et ønske om en mere overskuelig hjemmeside - både for de besøgende og for de medarbejdere, der står for opdatering og vedligehold af CMS-løsningen.

I designet er der lagt vægt på at vise den kvalitet Greenline Fishing Gear står for.

Det er samtidigt en fordel, at JCD A/S ikke alene kan levere og udvikle de online digitale platforme, men også på sigt kan hjælpe Greenline Fishing Gear med resten af deres digitale og it-mæssige udfordringer.

Ud over et Umbraco CMS Website, med enkelte funktionelle udvidelser i form af produktsider, har JCDs webspecialister også hjulpet med Google TAG manager og Google Analytics. Med udvidelsen kan Greenline Fishing Gear få informationer om, hvor mange besøgende deres nye website har.

Digital marketing oversigt understøtter Umbraco-sitet

Greenline Fishing Gear har som en del af den nye løsning, investeret i JCD Digital Marketingplatform. Platformen giver Greenline Fishing Gear et hurtigt overblik over, hvem der besøger websitet, og hvor lang tid de bruger på de enkelte sider. Det giver mulighed for at analysere på, om der er ting, de selv kan gøre for at optimere websitet – for eksempel i forhold til bedre SEO / søgemaskine optimering, bedre call-to-actions og meget mere.

På den måde sparer Greenline Fishing Gear en del af udgifterne til SEO / søgemaskine optimering.

Greenline Fishing Gear fortsætter deres gode udvikling, og er allerede ved at kigge ind i de næste skridt på deres digitale rejse.

 

Besøg Greenline Fishing Gears website.

 

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.