Sushimania Case Cover
WEBUDVIKLING

Nyt website til SushiMania - landsdækkende sushikæde

Landsdækkende sushi-kæde, SushiMania, har fået nye website der skal øge brugervenligheden og nå ud til endnu flere kunder.

"Vi har haft én udvikler som vores faste kontaktperson. Udvikleren har båret projektet igennem fra start til slut.

Vi har været i rigtige gode hænder. Vores faste kontaktperson har været hurtig til at reagere og hjælpe, når vi havde spørgsmål ..."
Nathalie Ina Kühl Direktør hos SushiMania

Om SushiMania

Med sushibutikker fordelt over det meste af Danmark er SushiMania en af landets største sushi-kæder.

Siden etableringen i 2009 har virksomheden været garant for en god sushi-oplevelse, når der skal bestilles kvalitets takeaway sushi. SushiMania brander sig da også med, at du kan købe sushi med god samvittighed, deres råvarer er nemlig bæredygtige - de bruger økologiske ris og bæredygtigt certificerede fisk.

Nøgleordene bag SushiManias succes er høj kvalitet, minimum ventetid for kunden, hårdt arbejde og dygtige medarbejdere.

SushiMania beskæftiger godt 100 ansatte i sine butikker i bl.a. Aalborg, Aarhus og København.

JCD har leveret nyt website til SushiMania. Websitet er udviklet med øje for den æstetiske præsentation af sushien, samtidig med det skal formidle de rette informationer til kunderne.

Desuden skal websitet understøtte virksomhedens forsatte rejse og øge brugervenligheden i købs- og bestillingsprocessen.

Èn kontaktperson fra start til slut var afgørende for SushiMania

SushiMania har en intern Marketingafdeling med kompetencer inden for marketing, grafik, tekstforfatning. Derfor har virksomheden også en lang række af de kompetencer, der var nødvendige for selv at kunne drifte, vedligeholde og opdatere et nyt website.

SushiMania ønskede en leverandør, der kunne stå for den tekniske udvikling og krav til et nyt website.

Vi havde holdt møder med andre udviklings-huse og bureauer. Hos JCD kunne vi undgå projektledere, grafikere og lignende - men kunne få præcis det vi havde behov for; en dygtig udvikler der kunne opsætte og hjælpe os med implementeringen af vores nye website.
Nathalie Ina Kühl Direktør hos SushiMania

SushiMania fik koblet deres egen udvikler på projektet, som stod for den daglige sparring, opsætning og afholdelse af undervisning i det nye website. Dermed undgik de at skulle kommunikere gennem flere lag men havde en tæt dialog med JCDs udvikler fra start til slut.

Fremtidssikret Umbraco 10 LTS med uSkinned sikrer en bedre kundeoplevelse

SushiMania har fået udviklet en Umbraco 10 LTS løsning med enkelte specialtilpasninger og med dertilhørende opsætning og undervisning. SushiMania har selv opsat indhold, billeder og tekstforfatning i Umbracos brugervenlige CMS.

Formålet med det nye website var klart at få en fremtidssikret løsning, der samtidig gør det nemt for SushiManias kunder at finde det, de søger; at bestille takeaway sushi, lokalisere nærmeste sushi-butik, se kontakt-oplysninger og åbningstider.

Størstedelen af SushiManias kunder tilgår websitet fra deres mobil. Derfor var det vigtigt, at websitet blev udviklet sådan, at det præsenteres bedst muligt på mobile enheder, og at alle relevante oplysninger er lige så tilgængelige på mobil som på desktop.

Nyt Umbraco website med integration til eksisterende ordresystem

SushiMania havde et eksisterende ordresystem, Furture Ordering, de var glade for, og ønskede at bevare - men samtidig ønskede en bedre sammenhæng mellem det eksisterne ordresystem og websitetet.

JCD har hjulpet SushiMania med at integreret SushiManias eksisterende ordre- og bestillingssite, Future Ordering, så kunderne i minimal omfang oplever at gå fra website til bestillingsportal. 

Løsningen er integreret med de samme farver, teksttyper og stil - så overgangen fra website til webshop ikke opleves for kunden. 

Med det nye website har SushiMania nu et website, der gør det endnu nemmere end nogensinde før for kunderne at finde de informationer, de søger og at bestille sushi fra kædens mere end 10 butikker i hele Danmark.

Valget af Umbraco CMS gør det nemt for SushiManias ansatte at opdatere og vedligeholde hjemmesiden.

 

Vil du høre mere om de løsninger, vi har leveret?

Skriv dig op formularen og bliv kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt for en gennemgang af dine muligheder.

Bliv kontaktet af JCDs specialister

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.