Business Central Hero
Workshop og metode for levering

Sådan leverer JCD din nye Business Central

En stor del af et ERP-projekt starter med en behovsafdækning og en workshop. 

Dine forventninger til dit ERP-projekt er grundlæggende for en succesfuld implementering. 
Til en workshop tager vi afsæt i din forretning og dine ønsker, krav og behov.

Workshop: Vi tager altid afsæt i din forretning

En stor del af ERP-projekter starter med en behovsafdækning ved en workshop. Workshoppen tager afsæt i din forretning, ønsker, krav og behov. 

Formålet med en workshop er at sikre, at den færdige løsning designes til netop din virksomhed. Workshoppen kan fx handle om generelle emner, såsom den overordnede løsningsarkitektur eller datastrømmene mellem et større it-landskab. Der kan også analyseres på konkrete forretningsområder, processer eller arbejdsgange.

Vores mål er at sikre, at den færdige løsning skaber den rigtige værdi for dig og din virksomhed. 

JCDs rådgivere bidrager med økonomiske detaljer om budget for implementering, drift og efterfølgende vedligehold af løsningen ift. at danne en optimal beslutningsramme.

Workshop Notater

Sådan leverer vi Business Central

En opgradering til Business Central skal håndteres individuelt og med dine behov i fokus.

Derfor har vi udviklet modeller, så du kan vælge den leverance, der passer til dig og din forretning.

Som ERP-leverandør er det vores kerneopgave at levere en ny ERP-løsning. De seneste år har vi forbedret vores kerneopgave – helt konkret leverancemetoden, der skal bringe en virksomhed fra A til B på ERP-rejsen.

Det har medført en konkret model, vi leverer ud fra, og som bruger de bedste elementer fra forskellige generiske leverancemodeller.

I modellen er der forskellige produkter (kaldet Færdigpakker) i form af standard funktionalitet med undervisning defineret ud fra en best practice tankegang. Produkterne er fundamentet for implementeringen og en hurtig og rentabel måde at komme i gang med den basale del af løsningen.

Leverancemodel for Business Central

Metoden har til formål at bringe tre elementer ind i leverancen

  • Sikre en agil proces, hvor alle parter kan være forandringsparate undervejs
  • Sikre en proces, hvor de mest nødvendige tilpasninger implementeres
  • Sikre, at brugerne er aktive undervejs for at opnå en mindre stejl indlæringskurve

Metode for eksekvering

Vi har designet vores egen metode for eksekvering og afholdelse af workshops ud fra 3 argumenter:

1. Der tages udgangspunkt i standardapplikationen Business Central - ikke din virksomheds processer og tidligere vaner. Det giver de bedste forudsætninger for en løsning, hvor kun den nødvendige funktionalitet og tilpasninger er implementeret.

2. Vores Færdigpakker bruges som fundament på finans-, købs-, salgs- og lager-processerne. Vi fokuserer på gaps mellem virksomhedens processer og standardapplikationen i Business Central.

3. Kvalitetssikring af løsningsdesign og estimater. Efter workshops laver vi en projektplan på løsningen ud fra følgende elementer på hver del-opgave: 

  • Opgavebeskrivelse af Hvad, Hvorfor og Mål med den enkelte del-opgave
  • Estimat (budget)
  • Afhængigheder
     

JCDs specialister kvalitetskontrollerer projektplanen for at sikre det rigtige løsningsdesign, lave risikovurdering og kvalitetsstemple de estimater, der er lavet for eventuelle usikkerheder. Det er din sikkerhed for, at din løsning leveres i en vis kvalitet, og at risikoen for økonomiske overraskelser er begrænset.

Vil du høre mere om, hvordan vi leverer Business Central?

Få en kort, uforpligtende gennemgang af Business Central og vores leverancemodel ved at skrive dig op i formularen.

Bliv kontaktet

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.