Digitaliseringsminister Marie Bjerre Hos Jcd (1)

05. februar 2024

Digitaliserings- og Ligestillingsminister Marie Bjerre besøger JCD

Digitalisering skaber muligheder.
Det er fundamentet til at automatisere processer.
Springbrættet til at udnytte data endnu mere og endnu bedre.


Hos JCD har vi arbejdet med digitalisering i mere end 30 år. Hver dag digitaliserer vi virksomheder i Danmark; effektiviserer processer, flows- og arbejdsgange. 

Det ville vi gerne præsentere for Digitaliserings- og Ligestillingsminister Marie Bjerre.

 

Vi inviterede Digitaliserings- og Ligestillingsministeren til et besøg hos JCD

Vi inviterede Digitaliserings- og Ligestillingsminister Marie Bjerre inden for hos JCD for at præsentere ministeren, hvordan JCD arbejder med digitalisering. Det blev et spændende besøg og en spændende snak om emnet.

Ministeren deltog bl.a. i en dialog med nogle af JCDerne om netop digitalisering. 

De kom selvfølgelig ikke udenom vigtigheden af bæredygtighed. It og digitalisering kan nemlig være en aktiv medspiller i en bæredygtighedsstrategi hos virksomheder, som ministeren bl.a. fortalte om. Derudover var it-sikkerhed også på agendaen - sikkerhedsløsninger skal nemlig også implementeres hos mindre virksomheder, ikke kun de store. Det er bl.a. det, JCD arbejder med.

Et andet uundgåeligt emne var kunstig intelligens og AI. Der er nemlig mange muligheder med kunstig intelligens og AI, som især virksomheder kan drage nytte af; data kan trækkes og bruges på en helt ny måde, og hverdagen kan effektiviseres på endnu flere parametre, end vi hidtil har set. Det er spændende, og der er stort potentiale. Hos JCD kigger vi meget ind i sikkerheden omkring brugen af AI i virksomheds øjemed og i forhold til den virkelighed, vi har i dag.

Digitalisering og sikkerhed

Danmark har nogle af de mest digitaliserede virksomheder i verden.
Kilde: Danmarks Digitaliseringsstrategi

Vi havde inviteret en af JCDs kunder; Aarhus Havn, til at deltage i dialogen og bidrage med sit digitaliserings-perspektiv. JCD drifter, vedligeholder og udvikler nemlig Aarhus Havns it-infrastruktur.

Aarhus Havn er Danmarks største erhvervshavn inden for containere og fast bulk – havnen er en central og kritisk del af national og international infrastruktur. Det betyder også, at logistik og it-infrastruktur er to væsentlige nøgleord for havnens daglige drift. 

De forskellige udgangspunkter bidrog til en nuanceret dialog med ministeren.

 

Tak til ministeren for en rigtig god dialog - og for besøget. 

Vil du høre mere om dine IT-muligheder?

Skriv dig op i formularen, så bliver du kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.