JCD Office Insider

26. oktober 2022

Derfor bør du kende til Office Insider

Gør hverdagen mere produktiv med nye funktioner ... før alle andre.

Mange virksomheder og privatpersoner bruger Office - især Office 365 vinder frem hos mange virksomheder - der rummer alle de programmer, der gør arbejdsdagen nemmere og mere produktiv.

Med Office Insider får du helt nye muligheder.

Hvad er Office insider?

Office Insider er Microsofts nyheds- og testmiljø for de funktioner, programmer, apps og løsninger som er klar til test eller lancering - og som dermed er med i fremtidens Office-løsninger og opdateringer.

Når du er medlem af Office Insider, er du medlem af et community, der får seneste nye funktioner, nyheder og mulighed for at give feedback til, hvilke løsninger Office skal indeholde i fremtiden.

Hvorfor skal jeg være en del af Office Insider?

Office Insider er for dig, der gerne vil have de seneste nyheder, funktioner og løsninger - før alle andre. Office Insider giver dig også mulighed for at sætte dit præg på fremtidige løsninger og produkter fra Microsoft Office.

Office Insider giver dig eksklusivt adgang til nye funktioner - og dermed måske en fordel frem for dine konkurrenter ... eller kollegaer.

3 funktioner der er lanceret i Office Insider

 

1. Tale-til-tekst

Microsoft har netop lanceret en funktion ved navn "Voice Notes" til mobilen. Voice Notes er en tale-til-tekst funktion, der kan oversætte dine noter til klar tekst. Funktionen virker pt. kun i Word.

 

2. Hold styr på dine ændringer

Arbejder du sammen med andre i et fælles dokument, er det bliver langt mere overskueligt at se hvilke ændringer, du og din med-skribent har foretaget jer med Offices nye "Track Changes"-funktion.

 

3. Design dit Outlook som du vil - nu også på Mac

PC-brugere har længe kunne ændre det visuelle udtryk på deres Outlook. Den funktion er nu tilgængelig på Mac.

Er du medlem af Office Insider, kan du lige nu prøve disse og rigtig mange andre nye funktioner og nyheder helt gratis - uden det kræver mere end blot få klik for dig som bruger.

Sådan bliver du Office Insider

Er du interesseret i at vide endnu mere om Office Insider, være blandt de først der får nyheder om Office 365s løsninger og ikke mindst være en del af et stærkt Microsoft-Community - så er det heldigvis rigtig nemt at blive medlem af Office Insider.

Du skal bare åbne et hvilket som helst Office-program - det kunne for eksempel være Excel eller Word og herefter trykke Filer og Konto.

Læs endnu mere om tilmelding til Office Insider.

Vil du høre mere om dine IT-muligheder?

Skriv dig op i formularen, så bliver du kontaktet af JCDs specialister hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.