Pakkeløsninger Modern Workplace Hero Compressed
WorkPoint Express

WorkPoint Express

WorkPoint Express er din genvej til arkivering, vidensdeling, søgning og vedligeholdelse af dokumentation og korrespondance.

 

Administrer mere end 80% af opgaverne vedr. dokumenthåndtering - direkte i programmer som Outlook, Word, Excel og PowerPoint.

Omdan Microsoft Office til en intuitiv brugerflade for SharePoint Online og OneDrive. Brug Outlook som det primære værktøj til håndtering af emails, dokumenter, aftaler, kontakter og dialog.

WorkPoint Express giver dig mulighed for at strukturere alle emails og dokumenter i SharePoint Online – direkte fra Outlook og resten af Office-pakken.

 

Håndter dokumentation og vidensdeling fra din Outlook - uden at videresende emails

WorkPoint Express giver dig mulighed for at bruge Outlook som det primære, daglige værktøj. Med en intuitiv træk og slip-funktion kan du flytte dokumenter, oprette nye, slette og vedligeholde dem i SharePoint Online - uden at forlade Outlook.
Dette vil øjeblikkeligt øge effektiviteten i din virksomhed. Dine medarbejderne får dermed mulighed for at udføre opgaver, projekter, sager og meget mere inden for SharePoint Online fra deres Office 365 platform.

 

Sortering og inddeling i WorkPoint Express

De fleste virksomheder modtager forretningskritiske dokumenter og vigtige emails via Outlook. For de fleste er emails med vedhæftede filer den primære måde at kommunikere med kunder og partnere på.
WorkPoint Express er et plugin til Microsoft Outlook, der sikrer, at emails og vedhæftede filer ikke arkiveres i den enkelte medarbejders indbakke men er synlige for alle relevante medarbejdere og afdelinger i virksomheden.
WorkPoint Express til Outlook kan - via autojournalisering - sikre, at alle vigtige og forretningskritiske informationer styres og journaliseres hver gang.

 

Sammenkæd al korrespondance, møder og opgaver i workPoint Express

Du får et klart overblik over al arkiveret information. Det gør dig mindre sårbar, da vigtig information ikke glemmes eller forsvinder i den enkelte medarbejders indbakke.
Du får en naturlig SharePoint Online-navigation, og dine medarbejdere får desuden mulighed for at arbejde i SharePoint Online fra en brugergrænseflade, de kender.

Krav & specifikationer

WorkPoint Express giver mulighed for at
  • Oprette, flytte, arkivere og vedligeholde dokumenter i SharePoint fra Outlook.
  • Lave hurtig arkivering af emails og dokumenter - med drag n’ drop.
  • Bruge Outlook til 80 procent af alle processer.
  • Bruge intelligente forslag der gør arkivering hurtigt og nemt.*
  • Tilvælge valgfri automatiseret arkivering.*
Systemkrav

Nyeste version af Office-pakken. SharePoint Online

Pakkeløsning Krav & Specifikationer

Hør mere om WorkPoint Express

WorkPoint Express kan så meget, og det er svært at se det hele på nettet. Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig noget mere ... helt uforpligtende.

JCD Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer Salgsansvarlig | Modern Workplace

Bliv kontaktet af Nikolaj

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.