Pakkeløsninger Modern Workplace Hero Compressed
WorkPoint 365 Kontraktstyring

Få styr på dine kontrakter - nemt og enkelt

Vidensdeling, overholdte deadlines og sikker håndtering af al dokumentation af kontrakter – direkte fra Outlook, Word og Excel.

Løsningen WorkPoint 365 Kontraktstyring sikrer, at du har styr på dine kontrakter. Løsningen frigiver tid og har effekt på din bundlinje … og så undgår du at implementere et tungt, avanceret system.

Kom i gang indenfor 4 uger

Med WorkPoint 365 som Kontraktstyrings-system kommer dine medarbejdere til at arbejde fra de værktøjer, de kender; Outlook, Word, Excel og PowerPoint.   

 

Få overblik over kontrakter med WorkPoint 365 Kontraktstyring 

Har du styr på dine kontrakter hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere – på tværs af virksomheden? 

 • Er de udløbet? 
 • Hvem har ansvaret? 
 • Hvor finder jeg dokumentation og korrespondance? 
 • Hvordan ser jeg udløb på alle mine kontrakter på tværs af virksomheden? 
 • Hvad gør du, hvis ’kontraktejeren’ ikke længere er ansat i virksomheden? Går der historik tabt? 

 

Med Kontraktstyring via WorkPoint 365 får du styr på: 

 • Dokumentation på kontrakter samlet et sted – bilag, allonge, Addendum, e-mail, korrespondancer mm. 
 • Journal over senest arkiveret/redigeret dokumentation. 
 • Livscyklus på kontrakter via skræddersyet proces for håndtering af en kontrakt. Dermed har du styr på hele processen - fra udarbejdelse til gentegning/arkivering.  
 • Alle stamdata registreres korrekt. 
 • Automatisk reminder på opfølgning.
 • Godkendelsesflow på kontrakter*. 
 • Skabeloner så ingen bruger en gammel version af en kontrakt. 
 • Styr på koncernen – moder, datter og søsterselskaber. 
 • Integration til digital signatur så du sparer tid*. 
 • Integration til virk.dk der sikrer data og fejlbehæftelse ved manuel behandling af data. 

*option se længere nede.   

 

Registrering af aktiviteter 

Al dokumentation, emails, møder, telefonopkald og noter registreres centralt i WorkPoint – direkte fra Outlook og Word. Det betyder, at ’kontraktejere’ ikke skal skifte mellem flere systemer. 

 

Fasestyring af dine kontrakter 

WorkPoint 365 understøtter fase-opbygning. Det betyder, at du, som virksomhed, har samme proces for håndtering af kontrakter – uanset hvilken medarbejder der håndterer dem. 

JCD har standarddefineret en fem-trins faseinddeling, der kan udvides med flere fase-inddelinger baseret på type af kontrakt - for eksempel kontrakt til leverandør, kunder mm. 

  

Overblik via stam- og metadata 

Ud fra de indsamlede data og faser kan du – med WorkPoint 365 Kontraktstyring – sortere og filtrere dig frem til det overblik, du ønsker. Dermed sparer medarbejdere og ledere tid, når de skal danne sig overblik over kontrakter, eller når de skal rapportere til ledelsen. 

JCD tilbyder også udvidet rapportering med Power BI. 

  

Spar tid på oprettelse af standard dokumentation 

Med WorkPoint 365 Kontraktstyring og Word-brevflet kan du – via Outlook - oprette kontrakter, bilag og anden standard dokumentation med få klik. Det frigiver tid og sikrer, at du altid bruger nyeste version. 

JCD hjælper dig i gang med WorkPoint skabeloner. 

 

Integration til virk.dk 

Dine sælgere/kontraktejere skal sikkert oprette en del virksomheder i jeres system – det skal være nemt for dem.  

Med få klik i WorkPoint 365 kan de oprette en ny virksomhed med data direkte fra virk.dk – det sparer tid, og der undgås manuelle og forkerte dataindtastninger.   

  

Leverancemodel  

JCD har komprimeret implementeringen af WorkPoint 365 kontraktstyring i et forløb på 3-4 uger. Der er 6 steps, og så er du live med din nye kontraktstyrings-løsning.  

1. Fysisk- eller online demomøde hvor JCD præsenterer standard WorkPoint 365
2. Fremsendelse af salgsoplæg og licenspriser  
3. Fysisk workshop med gennemgang af jeres kommende WorkPoint 365-løsning
4. Underskrift 
5. Implementering - Konfiguration af standard løsning
6. Fysisk workshop med præsentation, uddannelse og første overlevering.
7. Walk the Floor - JCD konsulent har opfølgende onboarding.
8. Go-live.  

 

Priser for WorkPoint 365 Kontraktstyring

Fastpris på standard WorkPoint 365 Kontraktstyring

DKK 60.000

Licenspriser

WorkPoint 365 C1-licens

Pr. md. inkl. 25 bruger:
DKK 5.200

Pris pr. md. pr. ekstra bruger

DKK 195

Basic bruger pr. md.

DKK 15

Priserne opkræves forud for 12 måneder. Der er 12 måneders binding på produktet. · Månedlig opkrævning og binding er muligt. Prisen er +10%.
Alle priser er ekskl. moms. · Læs vores licens- og leveringsbetingelser

Krav & specifikationer

Det indeholder løsningen
 • Virksomheder: Til registrering af stamdata, kontrakter mm. 
 • Kontakter: Til registrering af stamdata, nyhedsbrevmodtagelse mm. 
 • Kontrakter: Til registrering af al dokumentation og aktiviteter på en kontrakt styret med faseinddeling for understøttelse af jeres proces for håndtering af kontrakter. 
Systemkrav
Tilvalg til løsningen
 • Godkendelsesflow: Til dig der ønsker godkendelse mellem faser eller andre steps i dit CRM-system. 
 • Integration til Microsoft Teams: WorkPoint 365 kan integreres direkte til Microsoft Teams. Sælgere kan samarbejde med eksterne eller arbejde fra Teams.  
 • Synkronisering til ERP: For eksempel Business Central, Navision mm. 
 • Ændringslog til ERP: Som leder kan det være svært at huske fremgangen for dine medarbejderes kontrakter. Med ændringsloggen kan du se, hvornår der senest har været ændringer eller aktiviteter på kontrakter. 
 • Digital signatur: Med digital signatur sendes jeres standard kontrakter til underskrivelse direkte fra WorkPoint 365. Når de er underskrevet, arkiveres versionerne automatisk i systemet. 
 • CRM-modul: Med kontraktstyring har du styr på alle dine kontrakter. Du kan tilføje CRM og pipelinestyring til din løsning. Modulet sikrer, at du har styr på alle steps, der leder op til kontrakten med dine kunder. Hvis du har kontraktstyring i forvejen, kan CRM tilkøbes. Pris 25.000 kr. ekskl. moms som engangsydelse.
 • Udvidet opgavestyring: Via din faseinddeling kan JCD udrulle opgaver baseret på faserne, så intet bliver glemt. Det er en nem måde at få styr på både store og små opgaver.  
Pakkeløsning Krav & Specifikationer

Hør mere om WorkPoint 365 Kontraktstyring

WorkPoint 365 Kontraktstyring kan så meget, og det er svært at vise det hele her. Kontakt os! Vi vil rigtig gerne fortælle dig meget mere ... helt uforpligtende.

JCD Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer Salgsansvarlig | Modern Workplace

Bliv kontaktet af Nikolaj

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.

Hvad er et CRM system?

CRM står for Customer Relationship Management - på dansk oversat til kunderelationsstyring.

Et CRM-system kan hjælpe din virksomhed med at  strukturere og administrere arbejdet med jeres kunder; kundeinformationer, relationer, kommunikation, historik, salg og alt hvad der ellers er nødvendigt og skaber værdi i jeres kunderelation.

Med andre ord flytter et CRM system alt relevant kunde-information væk fra enkeltpersoner eller afdelinger og ind i et fælles system, hvor flere i virksomheden kan drage nytte af det.

Hvad er fordelene ved et CRM system?

Der er mange fordele forbundet med at implementere et CRM system i en virksomhed.

Ikke nok med at CRM-systemet kan hjælpe dig med at få overblik over jeres kunder, kunders kontaktdata, kommunikation, salg og jeres service-historik, så viser erfaring også, at et godt CRM system øger omsætningen, reducerer omkostningerne og ikke mindst øger kundeloyaliteten.

Et CRM sikrer, at kunder ikke bliver glemt eller tabt, og at jeres kommunikation, informationer og øvrig historik dokumenteres. Dermed flyttes vigtige informationer væk fra sælgerens skrivebord og ind i et struktureret system, hvor flere personer og afdelinger kan drage nytte af dem - uafhængig af enkeltpersoner.

Hvad er det bedste CRM software til din virksomhed?

Der findes i dag mange gode CRM systemer; nogle online, andre installeret lokalt hos virksomheden, nogle relativt enkle, mens andre er mere avancerede. 

Uanset hvilken CRM løsning din virksomhed vælger, så sørg for at afdække jeres behov, ønsker og krav - og gør jer overvejelser om, om de også er de samme om for eksempel 2 år.

Er det for eksempel en god idé for din virksomhed, at jeres CRM-løsning er integreret med de værktøjer, I allerede bruger i dag? Såsom Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Word, Excel eller lignende?

Hvilke afdelinger i virksomheden har gavn af et CRM?

CRM software er med til at samle alle salgs-, marketing- og kundeoplysninger et centralt sted. Dermed har flere afdelinger og medarbejdere i en virksomhed gavn af at få implementeret CRM software.

Med en effektiv CRM løsning har de rigtige medarbejdere altid de rette informationer om en kunde; kontaktdata, salgshistorik, service-historik, marketings-historik. 

ESDH

WorkPoint har i samarbejde med en række partnere udviklet deres CRM-system med tanke om at imødekomme de mange krav, regler og behov der er i forbindelse med ESDH.

WorkPoint spiller sammen med Microsoft 365 - og du får dermed et ESDH system, der er fuldt integreret med dit eksisterende Microsoft miljø.

Hvorfor skal min virksomhed have et CRM system?

Fordelene ved et CRM system er rigtig mange - hvis alle i virksomheden bruger det korrekt og konsekvent.

Udover at effektiv CRM software vil bidrage positivt til din virksomheds omsætning og stigende kundeloyalitet - så minimerer du som salgschef, marketingschef, servicechef, supportansvarlig eller kundeansvarlig også, at vigtige informationer går tabt, hvis en medarbejder ikke længere er i virksomheden.

Ved du altid, hvad en kunde er værd? Ved du med sikkerhed, hvad kunden plejer at bestille og hvornår? Har du det fulde overblik over service- og kommunikations-historik med dine kunder?

Med et CRM sikrer du, at alt det er på plads, og at vigtige informationer om og med en kunde aldrig går tabt, hvis en medarbejder stopper.

Hvilket CMS skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange gode CMS systemer at vælge blandt, for danske virksomheder. At vælge hvilket CMS man skal vælge, kan derfor ofte være en større opgave - og mange ligger tæt op af hinanden når det kommer til brugervenlighed, funktionalitet, integrationer osv.

Et oplagt sted at starte, er naturligvis at tage udgangspunkt i at finde et CMS der er integreret med de programmer og systemer du i forvejen gør brug af i den hverdag - for dermed at få et så brugervenligt, hurtigt og fleksibelt system som overhovedet muligt.

I Danmark gør de fleste virksomheder i dag brug af Microsoft produkter som Office 365, Microsoft Dynamics, Dynamics 365 Sales og SharePoint. Så et oplagt sted at starte, er at finde et system der kan integrere med dem.

Med en integration til eksempelvis Office 365 og SharePoint sikrer du dig, at dine medarbejdere nemt, hurtigt og effektivt kan arbejde i de programmer de kender.