Power Apps Field Rengoering Servicepersonale App Hero
Inspirationskatalog

Applikation til rengøring- og servicepersonale.

Til administration og styring af service-arbejde.

Gør hverdagen nemmere med applikation til rengøring- og servicepersonale

JCD har udviklet en applikation til en kunde, der ønskede en løsning til at styre daglige opgaver for virksomhedens service- og rengøringspersonale.

Virksomheden har en række rutineopgaver inden for service og rengøring, fx rengøring af bestemte områder, service af bestemte maskiner; printere, der dagligt skal tømmes, rengøres og serviceres.

Desuden havde virksomheden et ønske om at kunne logge, hvornår en opgave sidst blev udført, have mulighed for at tildele opgaver med faste intervaller og tildele opgaver ad hoc.

Løsningen består af to applikationer; en til Administrationen og en til det udførende servicepersonale. I Administrationens app kan de tildele og prioritere opgaver, angive den ønskede medarbejder til jobbet og påføre lokalitet på opgaven. For at lette uddelingen af arbejdsopgaver, har JCD udviklet en opgave-skabelon, så opgaver uddeles på samme måde hver gang.

Det udførende servicepersonale har ligeledes en applikation, hvor alle relevante oplysninger om opgaven kan læses. Når opgaven er udført, markerer rengørings- eller servicepersonalet opgaven som udført. 

Det får du med appen:


☑️ Styring og overblik over opgaver.


☑️ Administrations- og personaleapp. 

Applikation Til Servicepersonale
Msedge 8X4fo5yefn
Field Service Applikation 1 Screenshot
Field Service App 3 Screenshot
Field Service Applikation 2 Screenshot
Field Service 4 Screenshot

Interesseret i at høre mere?

Ta' kontakt til Nikolaj allerede i dag og hør mere om jeres muligheder.

JCD Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer Salgsansvarlig | Modern Workplace

Bliv kontaktet af Nikolaj

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.