It Ordbog Term Hero
It-ordbog

WorkPoint

WorkPoint har en lang række løsninger inden for projektstyring, sagsstyring, kontraktstyring og HR – og gør dermed din hverdag nemmere

Hvad WorkPoint?

WorkPoint, er en danskejet og drevet virksomhed, der tilbyder et produkt af samme navn; WorkPoint 365. WorkPoint er baseret på Microsofts produkter, herunder Microsoft SharePoint – og er dermed fuldt integreret med de programmer og løsninger de fleste danske virksomheder gør brug af.

I WorkPoint 365 familien er der løsninger inden for projektstyring, sagsstyring, kontraktstyring, HR-styring og ledelsesstyring – der alle er integreret med dit Microsoft-univers; SharePoint Online og Microsoft Office 365.

 

Hvad er fordelene ved WorkPoint 365?

Der er rigtig mange fordele ved en WorkPoint 365, uanset størrelsen af din virksomhed.

Der findes et utal af løsninger der kan hjælpe dig med kontraktstyring, sagsstyring, projektstyring og HR – men der findes meget få løsninger der er så godt integreret med de værktøjer du sandsynligvis allerede i dag gør brug af; SharePoint Online og Microsoft Office 365.

For uanset hvilket produkt der vælges fra WorkPoint, så er løsningen fuldt integreret med både SharePoint og Office 365 – og du slipper dermed for en masse besvær i hverdagen, med en samlet løsning der inkluderer dine dokumenter.

Vi kan hjælpe dig med WorkPoint 365

Uanset om du er på udkig efter kontraktstyring, HR-løsning, sagsstyring eller projektstyring – så hjælper JCD dig i mål med WorkPoint 365!

Læs mere om WorkPoint 365
Dokumenter Digitalisering

Om JCD A/S

JCD har siden 1991 leveret en lang række it og softwareløsninger til små og store danske virksomheder - herunder en lang række løsninger i WorkPoint 365.

JCD har i over 30 år leveret ERP, webshops, websites, Business Central, it-infrastruktur og Microsoft-løsninger til en lang række danske virksomheder – og vi hjælper også gerne dig, uanset hvilken løsning du er på udkig efter.