It Ordbog Term Hero
It-ordbog

Umbraco CMS

Umbraco er et danskudviklet og dansk ejet open source CMS-platform, der gør det nemt og hurtigt at udgive, redigere og designe hjemmesider og webshops

Hvad er Umbraco?

Umbraco er en danskudviklet open source CMS-platform udgivet første gang i 2000. Umbraco er i dag i en version 8.3.0 og udviklet i ASP .NET.

Umbraco har ifølge virksomheden selv i dag mere end 500.000 aktive hjemmesider og webshops der bruger deres løsning - og har kunder som blandt andet Carlsberg, Mercedes, Microsoft, Amnesty International og McDonalds. Det gør Umbraco til en af verdens største CMS-systemer.

Hvad er fordelene ved Umbraco CMS?

Umbraco er et CMS, eller Content Management System, der gør det nemt, hurtigt, intuitivt og billigt - for alle, at udgive, redigere og publicere online indhold, i form af en hjemmeside eller webshop.

Umbraco er et såkaldt open source CMS, der betyder at den bagvedliggende kildekode til systemet er åbent og frit tilgængeligt for dig som bruger - eller dine udviklere. Det giver uanede muligheder for at lave skræddersyet brugertilpasninger - og dermed få en hjemmeside eller webshop præcis som du vil have den, uden at være afhængig af rammer, funktioner eller designmæssige begrænsninger. 

Umbraco har derudover et stort community og et stort veludviklet app-miljø, der gør det nemt at tilføje og tilvælge ekstra funktionalitet til din hjemmeside eller webshop.

Vi kan hjælpe dig med ny hjemmeside udviklet i Umbraco?

Hos JCD udvikler vi specialtilpassede løsninger, hjemmesider og webshop i Umbraco.

Webudvikling
Dokumenter Digitalisering

Hvorfor vælge Umbraco?

Umbraco giver dig først og fremmest et nemt, overskueligt og brugervenligt CMS, der gør det legende let at udgive indhold - og efterfølgende redigere og tilpasse det. 

Derudover er udviklet i Microsoft .NET - og dermed nemt at at integrere til Microsofts øvrige løsninger så som Microsoft Dynamics Business Central 365 eller de øvrige produkter fra Microsoft 365.