It Ordbog Term Hero
It-ordbog

Power BI

Power BI er Microsofts BI (Business Intelligence) produkt - du som bruger kan bruge til at visualisere data, eksempelvis i et dashboard eller lignende.

Hvad er Power BI?

Microsoft Power BI er Microsofts produkt til at visualisere data - ofte også benævnt som datavisualisering.

Power BI gør det nemt at hente oplysninger fra dine omkringliggende systemer - og vise dem på en nem og overskuelig måde, bl.a. som et dashboard, men også til brug i eksempelvis et regnskab, rapport eller lignende. 

Microsoft Power BI er fuldt integreret med Microsoft 365 hvilket gør det nemt at hente data fra de systemer du bruger mest; Microsoft Business Central, Teams, Excel, PowerPoint, Power Platform, andre Office-programmer.

Microsoft Power BI gør det eksempelvis muligt at hente en type data fra en kilde - og sammenligne dataen, med oplysninger fra en anden kilde.

 

Hvad er BI?

BI står for Business Intelligence, og er en samlet betegnelse for strategier og teknologier der bruges til dataanalyse, præsentation og styring af nøgletal for forretningen, det kunne eksempelvis være økonomiske nøgletal, personale-tal osv.

Med BI (business intelligence), bliver det muligt for beslutningstagere, at træffe de rette beslutninger - eksempelvis på baggrund af større mængder af data, der uden BI, måske havde været svært at analysere, forstå eller at handle ud fra.

Med BI (business intelligence), er det muligt at analysere aktuelle og historiske data og præsentere dem på en let og forstålig måde - eksempelvis som et dashboard, rapport eller lignende.

 

 

Power BI til din forretning eller butik

Hos JCD har vi udviklet en stærk retail-løsning, der inkluderer alt hvad en moderne butik eller attraktion / forlystelse har brug for.

Her har vi eksempelvis udviklet vores egen BI-dashboard, der gør det nemt for dig som butiksejer eller ansvarlig, at se relevante data og informationer om eksempelvis omsætning, salg, besøgstal osv.

Se JCDs Retail-løsning
Dokumenter Digitalisering