It Ordbog Term Hero
It-ordbog

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er Microsoft senest løsning i Dynamics familien.

Hvad er Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central, ofte blot benævnt som Business Central, er Microsofts seneste ERP-løsning, i en over 20 år gammel Microsoft Dynamics NAV-familie.

Business Central henvender sig primært til små- og mellemstore virksomheder, der har brug for en komplet, skalerbar, fleksibel og billig ERP og virksomhedsadministration – som kan hjælpe med at samle virksomhedens kernefunktioner, såsom regnskab, finansielle transaktioner, service, salg, HR og meget mere, i én komplet løsning.

Business Central fås i to versioner – Essentials og Premium.

 

Hvad er fordelene ved Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Der er rigtig mange fordele ved Business Central, især for små- og mellemstore virksomheder.

Business Central er Microsofts første cloud-baseret ERP-system, der ikke kræver løbende vedligeholdelse, serveradministration og lignende for at komme i gang.

Løsningen er cloud-baseret, og kan fås for et fast lavt beløb om måneden. Business Central kan installeres lokalt på virksomhedens netværk, som tidligere kendt fra Dynamics NAV i en såkaldt on-premises-løsning. Ønsker du ikke at installere Business Central lokalt, kan du også vælge at lade Microsoft eller en anden udbyder hoste din løsning - det er helt op til dig.

Dynamics 365 Business Central fås i udgaverne Essentials og Premium – og er begge fleksibelt opbygget. Du har mulighed for at tilknytte en lang række apps til din Business Central, lige fra HR-løsninger, fakturascanning og meget mere. Du har med andre ord mulighed for løbende at tilknytte løsninger og apps til dit ERP-system i takt med du får brug for dem – og i takt med virksomhedens vækst og udvidelse.

Dynamics 365 Business Central har mange ligheder til opbygningen af Dynamics NAV, og er du tidligere bruger af Dynamics NAV vil du da også kende opbygning, layout og en lang række af de genveje du allerede kender i forvejen.

Dermed er det gjort nemt at skifte fra en Dynamics NAV, Navision til Business Central. 

Dynamics 365 Business Central er fuldt integreret med dine øvrige Microsoft produkter, Sales Professional, Power BI, Power Apps, Office og ikke mindst det øvrige Microsoft 365-universet. 

Hvad er fordelene ved et ERP?

ERP står for Enterprise resource planning – og der er rigtig mange fordele ved at vælge et ERP-system for din virksomhed.

Dynamics 365 Business Central er ikke blot et regnskabsprogram, det er meget mere end det. Med Dynamics 365 Business Central får du et moderne, fleksibelt og prisvenligt ERP-system, der samler alt det vigtige fra din forretning i én samlet løsning; regnskab, økonomi, HR, løn, produktion, service, projektstyring og meget mere

Vi gør det nemt for dig at skifte

Hos JCD har vi udviklet en opgraderingskoncept til fast pris, når du skal skifte til Business Central.

Du får din data, historik og opsætning med over på Business Central, til en fast pris.

Læs mere om Business Central færdigpakke
Dokumenter Digitalisering

Vælg version af Dynamics 365 Business Central

Business Central kommer i udgangspunktet i to versioner, Dynamics 365 Business Central Essentials samt Dynamics 365 Business Central Premium. 

Med de to løsninger får du en lang række af de samme fordele, funktionalitet, service og mulighed for at tilknytte apps til din løsning, som du får behov for det. Versionen Essentials indeholder også servicestyring samt produktion – herunder montagestyring, styring af produktionsressourcer, versionsstyring med mere.