It Ordbog Term Hero
It-ordbog

Copilot

Copilot er Microsofts AI, der gør det nemmere og mere effektivt at arbejde i bl.a. Microsoft 365 - Word, Excel, Outlook og mange flere applikationer.

Hvad er Copilot

Copilot er Microsofts AI-robot der kan hjælpe dig med at hav af opgaver; skrive tekster, lave PowerPoint-præsentationer, holde styr på din kalender, planlægge, tage noter fra et møde og meget mere.

Copilot fungerer online  via en browser, hvor du online kan prompte spørgsmål, få inspiration og meget mere.
Derudover kan Copilot tilkøbes til din Microsoft 365 licens, så du direkte i bl.a. Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams og Outlook kan drage nytte af de mange fordele Copilot kan.

Copilot er bygget på AI, der står for Artificial Intelligence, eller på dansk, kunstig intelligens.

 

Hvad er fordelene ved Copilot

Copilot er bygget på AI, og det giver en lang række fordele for dig som bruger.

Teknologien fungerer, populært sagt, som en personlig assistent for dig. Copilot kan skrive tekster, lave opgaver, tage noter, opsætte dokumenter og meget mere.

Fordelene er dermed tidsoptimering for dig som bruger af løsningen. Copilot kan spare dig tid i hverdagen, og dermed skal du ikke bruge tid på små-opgaver, men lade løsningen stå for det for dig.

Ved at bede Copilot om at skrive tekster, kan du også få inspiration til en tekst, præsentation eller lignende.

 

Blandt fordelene ved Copilot er med andre ord:

  • Mindre manuelt arbejde i hverdagen
  • Få inspiration til tekster, opsætning og lignende
  • Hurtigere og bedre flow i hverdagen

Spar tid, penge og ressourcer med CoPilot

JCD har i over 30 år hjulpet små og store danske virksomheder med at automatisere processer og handlinger - både inden for it-infrastruktur, ERP, Business Central, Dynamics NAV, Navision - og mange andre løsninger.

Kontakt os i dag
Dokumenter Digitalisering

Hvad er ulemperne ved Copilot?

Copilot er bygget på AI - med de fordele og ulemper som kunstig intelligens har.

Nej kunstig intelligens, har ikke samme viden og baggrund som mennesker har - men ofte kan AI finde informationer online som er (næsten) lige så gode, lige så fyldestgørende og korrekte.

Du skal være opmærksom på, at AI derfor kan give dig informationer som ikke passer ind i din organisation, eller arbejder på en måde som du eller dine kollegaer ikke gør.

Vær derfor kritisk når du benytter AI, også Copilot. 

Vil du vide mere om Copilot

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine oplysninger. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.