JCD It Branchens Superhelte 2560X800
Meet n' Greet hos JCD

JCD inviterer til Meet n' Greet

JCD inviterer inden for tirsdag d. 30. april kl. 16.30. Her får du indblik i vores verden, og hvilke karrieremuligheder der er hos JCD.

 

Til Meet n' Greet får du et unikt kig ind i it-branchen. 


Du vil få indblik i de teknologier, vi arbejder med hver dag. Du vil nemlig høre oplæg af JCDere fra vores forskellige afdelinger, som vil vise dig, hvordan deres hverdag ser ud.

 

Hvor og hvornår?

Systemvej 6

9200 Aalborg

Tirsdag d. 30. april

Kl. 16.30 – 19.00.

Programmet lyder:

Kl. 16.30

Velkommen til JCD

Direktør hos JCD, Per Kristoffersen, byder velkommen i Danmarks største IKEA-sofa. Per introducerer dig for JCD og historien bag.

 

Kl. 16.40

HR

HR & Administrationschef, Bettina Drejer Berndt, præsenterer JCDs værdisæt og giver dig en smagsprøve på JCD-kulturen. Det er fx vigtigt for os, at du har den helt rigtige balance mellem dit arbejds- og privatliv.

 

Kl. 16.50

Karriereveje hos JCD

People & Culture Koordinator, Michael Lykkeskov, præsenterer de karriereveje, der er hos JCD. Michael kommer bl.a. ind på JCD Karriere, og hvordan du selv er med til at forme din karrieresti hos JCD.

 

Kl. 17.00

Modern Workplace

Modern Workplace Architect, Tobias Spens, tager dig med ind i Modern Workplace universet. Du får indblik i Tobias' hverdag, der fx byder på Microsoft Power Platform - han viser også en demo af løsningen. 

Kl. 17.20

Dynamics

Business Central Developer, Mathias Nikolajsen, og Junior Business Central Developer, Simon Justsen, vil præsentere dig for de Microsoft teknologier, JCDs Dynamics afdeling arbejder med. Du får bl.a. indblik i deres hverdag, som stort set aldrig er ens på grund af den kontinuerlige udvikling, der er med Business Central. Derudover vil Junior Business Central Konsulent, Marie Folsø Sørensen, give dig et indblik i konsulent-verden.
Du får selvfølgelig også en demo af Business Central.

 

Kl. 17.40

Web

Full-stack Developer, Mads Blome, introducerer dig for Frontend - og Backend verden i JCDs Web afdeling. Hver dag er Mads med til at udvikle websites og webshop for JCDs kunder - og det er den verden, han vil give dig et indblik i.

 

Kl. 18.00

Det er tid til forfriskninger og networking

Vi mødes i Jones Diner, hvor der vil være dejlige forfriskninger.

Det er også nu, du har mulighed for at tale med JCDerne og høre meget mere om deres karrierevej og hverdag.

Hvad er JCD Karriere?

I JCD Karriere bliver du en del af et skræddersyet graduate-forløb, hvor du får viden, kompetencer og erfaring inden for it-verden.


JCD Karriere er et 6 måneders graduate forløb, som er for dig, der er nyuddannet eller har få års erfaring. Du kan vælge om du vil specialisere dig som udvikler eller konsulent. 

Du er selv med til at påvirke forløbet og vælge den karrieresti, du vil forfølge - med afsæt i JCDs afdelinger.

Jesper Jva Trine Tbo Jcd Karriere