En rød tråd der signalerer professionalisme

Et logo er virksomhedens varemærke og ansigt udadtil.

Det er også grundstenen i de grafiske virkemidler, du har til rådighed,
når du skal fortælle, hvem din virksomhed er, og hvad I står for.


Sammen med dig finder vi det udtryk, dit logo skal bære. Et stærkt logo giver potentielle kunder en fornemmelse af, hvad de køber, inden de køber det.
Vi knytter nemlig alle sammen helt automatisk forventninger og følelser til et logo. Netop derfor er det vigtigt, at dit logo præsenterer dig optimalt.


Det handler med andre ord om, at dit logo formidler et godt førstehåndsindtryk, skaber basis for genkendelighed og sender et signal om professionalisme.

Vores team af grafiske specialister udarbejder et logo, der afspejler din branche og din virksomheds unikke værdier.

Brevlinje
For at opnå ensartethed i din profilering, er det vigtigt, at der er sammenhæng i det materiale, du præsenterer dig med - fx når du sender breve eller udleverer visitkort. Derfor indeholder JCDs logo-BOX'Z design af brevpapir, kuverter og visitkort.

Redesign af logo
Et stærk logo er tilpasset den verden, det skal ses i. En virksomhed kan vokse fra sit logo. Branchen, virksomheden, produkterne og verden omkring os forandrer sig hele tiden. Du kan komme i den situation, at dit logo ikke længere sender de rigtige signaler.

Når vi laver redesigns, giver vi dit logo et grafisk løft. Vi tager afsæt i dit nuværende logo, og sørger for at du ikke taber den genkendelighed, du har oparbejdet gennem årene.


< Tilbage
 

Prisen er ekskl. tryk

DKK 14.000

(ekskl. moms)