JCD A/S har indgået partnerskab med kursus-virksomheden Intellia omkring kurser i Office pakken.

Rigtig mange mennesker arbejder hver dag med Microsoft's Office programmer, og langt de fleste af os bruger udelukkende de værktøjer
og funktioner vi kender, og er fortrolige med.


Det betyder, at mange effektive og avancerede muligheder aldrig bliver udnyttet - på trods af at de allerede er til rådighed, i de programmer vi har.

Med kurser fra JCD, lærer du og dine medarbejdere nye og hurtigere måder at arbejde på. Du lærer om værktøjer der effektiviserer virksomhedens arbejdsgange - værktøjer som sandstynligvis allerede er til rådighed i dine eksisterende programmer.

Tiden er løbet fra standardkurser
Med standardkurser vil der næsten altid være forholdsvis meget spildtid. Undervisningstid spildt på emner, der enten ikke er relevant i forhold til din
virksomhed, eller skyder forbi såvel deltagernes kompetenceniveau og behov.

Når udviklingen samtidigt går mod øget specialisering - langt de fleste af os arbejder
i specialtilrettede brancheløsninger, specifikke fagområder og virksomhedsløsninger
- er det nødvendigt at kurser er specielt tilrettelagt, og tilpasset din virksomhed for at få det størst mulige udbytte.

Tilpasset dig og din virksomhed
Det er din virksomhed, din dagligdag og dine udfordringer der er udgangspunkt i et kursusforløb fra JCD. Med kurser fra Intellia afdækkes opgaven og kursets indhold sammen med dig. Det er din sikkerhed for et relevant kursus, og din garanti for værdifuld udbytte - både her og nu, og på længere sigt.


< Tilbage
 

Pr. kursusdag med 1 deltager
Ekskl. transport

DKK 6.000

(ekskl. moms)

Pr. efterfølgende deltager
Ekskl. transport

DKK 500

(ekskl. moms)