Løsning der gemmer email-korrespondance mellem medarbejdere
og din virksomheds kontakter

Tidligere korrespondance mellem dig og din kunde kan være vigtig for din virksomhed - både af hensyn til kunde- service men også i forbindelse med nye handler og aftaler.

JCDs email-log gemmer ind- og udgående emails. Du kan til enhver tid
fremkalde en oversigt over relevant email-trafik med kunder, leverandører
og samarbejdspartnere etc.


Er en email bindende?
Kan en email bruges som bindende tilbud, accept, eller når aftaler og kontrakter skal indgås og opsiges? Når du eller dine kolleger indleder en dialog eller forhandling per email, er de forpligtelser i indgår som udgangspunkt bindende for virksomheden.
Der er i denne sammenhæng ingen krav om, at der skal foreligge en underskrevet aftale.

Nye muligheder for videndeling
Det kan være vigtigt at give dine medarbejdere mulighed for at dele viden om eksterne kontakter. Det giver nemlig mulighed for at sikre serviceniveauet over for kunderne - og korrespondancen er ikke tabt, når medarbejdere er på ferie, bliver syge eller forlader virksomheden.

Respekt for privatlivets fred
Al logning sker med respekt for privatlivets fred. Kun emails mellem dine medarbejdere og forretningsforbindelser logges. Alle emails mærket med andet end Normal - eksempelvis Privat, Personlig eller Fortrolig bliver heller ikke en del af det offentlige arkiv.

JCDs løsning er unik
Der findes andre måder at gemme din email-historik på, men JCDs email log er unik, idet den knytter oplysningerne meget tæt til dine kunder - og gør oplysningerne let tilgængelige for alle virksomhedens medarbejdere.


< Tilbage
 

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

DKK 9.500

(ekskl. moms)

Systemkrav:

Exchange 2003 SP2 eller nyere.
Outlook 2003 SP3 eller nyere med CDO

 

AM-licens eller ældre licens med 5110 Kontaktstyring
& 5180 E-mail logføring til Microsoft Exchange.
Fra Financials 3.70 og nyere.