Har du en mindre virksomhed? Så er Dynamics C5
i skyen designet til dig.

Specielt udviklet regnskabsprogram til iværksættere og mindre virksomheder.

Med C5 i skyen er du hurtigt i gang - til en fast lav pris uden uforudsete omkostninger.

Med denne løsning er du altid online med et professionelt system - uden store investeringer i hverken servere eller software.

Det får du med Microsoft Dynamics C5
Dynamics C5 er blevet en vigtig del af Microsoft familien, og har det velkendte design fra Office pakkerne. Alle funktioner er sat op på forhånd, og hele løsningen er nem og enkel at bruge - uanset om du er på kontoret eller på farten.

Selve programmet får du leveret online. Det betyder, at det både er nemt at installere og opdatere. Backup skal du ikke tænke på - det bliver klaret for dig.

Altid online
Med Dynamics C5 2015 kan du altid logge på og administrere din virksomhed - for eksempel tjekke dit regnskab, godkende fakturaer eller lave betalinger - også når du er
på farten.

Fremtidssikring
Vælger du Dynamics C5 2015 i skyen, sikrer du dig til fremtiden. Din løsning kan nemlig vokse med dig, og du kan til enhver tid opgradere til NAV 2015 der bygger på samme struktur som Dynamics C5 2015.

Hvis din virksomhed vokser, og du får brug for flere funktioner end dem C5 indeholder, vil overgangen til Dynamics NAV 2015 være nem og problemfri.

Sikkerhed
JCDs datacenter er designet af vores certificerede system-konsulenter. Datacenteret garanterer dig den nødvendige sikkerhed. Dine data er med andre ord beskyttet af JCDs firewall og løsningen indeholder daglig backup.


< Tilbage
 

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

Basispakken opstartsgebyr
(Engangsydelse)

DKK 1.995

(ekskl. moms)

Pris pr. bruger der oprettes.
Engangsydelse

DKK 245

(ekskl. moms)

PRIS VED KØB PÅ ABONNEMENT

Pr. mdr./pr. bruger

DKK 195

(ekskl. moms)

Systemkrav:

Windows 7+, Harddiskplads: 30MB, Hukommelse: 1GB, Bredbåndsadgang til internettet