Hele din virksomhed i skyen - Udvidet-pakke.

Til den mellemstore virksomhed med behov for udvidet funktionalitet inden for økonomistyring, produktionsstyring, lagerstyring og relationsstyring.

Kom hurtigt i gang med et stærkt ERP-system. En komplet virksomhedsløsning - til en fast lav månedlig ydelse.

Løsningen er hurtig at installere, nem at lære og let at bruge.

Med denne løsning er du altid online med et professionelt system - uden store investeringer i hverken servere eller software.


Microsoft Dynamics NAV er et brugervenligt økonomisystem. Det er hurtigt at implementere og hjælper virksomheder verden over med at administere regnskab og økonomi, forsyningskæde og drift.

Med denne BOX'Z fra JCD A/S er alle funktioner sat op på forhånd, og hele løsningen er hurtig at lære og enkel at bruge.

Det har aldrig været nemmere at komme i gang!
Selve programmet får du leveret online. Backup skal du ikke tænke på - det bliver klaret for dig. Begynd med det du har brug for nu, og efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig, er det nemt udvide.

Udvidet ERP til din virksomhed
Løsningen er udviklet til dig, som har brug for økonomi- og handelsfunktionalitet herunder økonomistyring, salg, indkøb, lager, medarbejder- & relations-styring,
sager (projekter), produktion og service. Derudover får du et bredt udvalg af analyse- og rapporteringsfunktionalitet.

Log på din virksomhed - uanset hvor du er
Med Dynamics NAV 2017 kan du altid logge på og administrere din virksomhed - for eksempel tjekke dit regnskab, godkende fakturaer eller lave betalinger - også når du er på farten.

Fremtidssikring
Vælger du Dynamics NAV i skyen, sikrer du dig til fremtiden. Din løsning kan nemlig vokse med dig, og du kan til enhver tid opgradere til NAV 2017 med egne special-tilretninger.

Sikkerhed
JCDs datacenter er designet af vores certificerede system-konsulenter og garanterer den nødvendige sikkerhed. Dine data er med andre ord beskyttet af JCDs firewall,
og løsningen indeholder daglig backup.


< Tilbage
 

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

Basispakken opstartsgebyr
(Engangsydelse)

DKK 2.995

(ekskl. moms)

Pris pr. bruger der oprettes.
Engangsydelse

DKK 245

(ekskl. moms)

PRIS VED KØB PÅ ABONNEMENT

Pr. bruger

DKK 645

(ekskl. moms)

Systemkrav:

Windows 7+, Harddiskplads: 30MB, Hukommelse: 1GB, Bredbåndsadgang til internettet