Den gode it-infrastruktur
It-infrastruktur betegner din virksomheds it-miljø. Herunder programmer, applikationer, printere, computere, servere, telefoni og netværk m.v.

For enhver virksomhed i dag, er det absolut nødvendigt, at infrastrukturen fungerer, og udgør de nødvendige værktøjer i den daglige drift. 

 

Vi ser os selv som partner
Vi er i stand til at overskue, strømline og fremtidssikre din infrastruktur, og på den måde optimere din forretning. Det kan vi selvfølgelig kun gøre i samarbejde med dig.

Hos JCD kan vi derfor bedst lide at betragte os selv som din partner. Det ideelle samarbejde i vores øjne, får vi gennem samtale.

Det er sådan vi får kendskab til de udfordringer og opgaver din virksomhed står overfor, og det er på den måde, vi får mulighed for, at rådgive dig til den bedste løsning.
Det giver i sidste ende dig mulighed for, at flytte fokus til din virksomheds kernekompetencer.

Den bedste løsning er med andre ord et fælles projekt.

Det er sund fornuft for os.

 

 

Book et gratis rådgivningsmøde om Azure 

Kun de bedste produkter, uddannelser og varemærker

Hos JCD har vi valgt en strategi, der betyder at vi forhandler de bedste
og førende it-produkter på markedet.

JCD A/S repræsenterer over hele linjen de bedste kompetence- og ekspertise-niveauer. Det afspejler sig i de højeste partnerskaber hos markedets førende varemærker.

Dette samarbejde forpligter samtidigt JCD til, at opretholde og vedligeholde et højt certificerings- og uddannelsesniveau.

Du er dermed garanteret konsulent-bistand i højeste kvalitet og professionelt udført arbejde. Som resultat heraf, består JCDs tekniske team af veluddannede Systemkonsulenter, som altid er up to date med
de nyeste teknologier, certificeringer og uddannelser.

Systemkonsulenter - på tværs af systemer og teknologier

JCD har gennem mange år haft kunder i stort set alle brancher, og udarbejdet utallige løsninger - i mange afskygninger.

Vi løser alt fra infrastruktur og serverløsninger til stregkodesystemer og integration til lager-robotter.
Vores tekniske afdeling er hver dag involveret i mange forskellige løsninger på tværs af systemer, teknologier og afdelinger.

Det giver vores konsulenter et stort erfarings- og vidensfundament, som kommer dig til gode, og sikrer dine it-investeringer.