Dynamics NAV er en del af Microsoft-familien og kan anvendes sammen med produktivitetsfremmende programmer som f.eks. Microsoft Office.

Kort sagt forenkler Dynamics NAV adgangen til information og forbedrer effektiviteten i virksomheden. Løsningen styrker rapporteringfunktionerne - selv inden for de mest specialiserede brancher og organisationer.

Dynamics NAV gør det med andre ord, muligt at arbejde hurtigt og effektivt og ikke mindst give din virksomhed den fleksibilitet, der er nødvendig for at kunne tilpasse sig nye muligheder og vækst.


JCD A/S - Microsoft Partner

Microsoft partnerskabet gør at JCD A/S er en del af et globalt netværk som tilbyder kundetilpassede tjenester - fra planlægning, implementering og tilpasning til løbende support og undervisning.

Det betyder, at du får en forretningsløsning i verdensklasse fra en lokal repræsentant, som kan levere det, du har behov for, i takt med at din virksomhed vokser.


Flest brancheløsninger

Microsoft Dynamics NAV er den løsning, der er udviklet flest forskellige brancheløsninger til. Det giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til netop din virksomhed.


Navneskift - fra Navision til Dynamics NAV

Oprindeligt udviklet i Danmark, er Microsoft NAV i opbygning og funktionalitet tæt på netop danske virksomheders behov og ønsker.

Microsoft Navision skiftede i 2006 navn til Dynamics NAV. Der er med navneskiftet ikke tale om ændringer af løsningens funktionalitet, udseende eller opbygning. Microsoft har blot valgt navnet Dynamics som et samlet brand for deres Microsoft Business Solutions-produkter.