En perfekt løsning til virksomheder

Microsoft Dynamics NAV (Navision) er virksomhedsløsningen, der passer til de fleste små og mellemstore virksomheder.

Microsoft Dynamics NAV er en omfattende løsning til virksomhedsstyring, der hjælper medarbejdere til eksempelvis at håndtere ordrer, fakturering, indkøb og lagerstyring. Læs mere ›

Løsningen indeholder nedenstående grundmoduler:

Oversigt

 

Download Microsofts produktbeskrivelse:

Microsoft Dynamics™ NAV 2013

Se kort video om Microsoft Dynamics NAV

 

 LS Retail

LS Retail - nem, enkel og hurtig softwareløsning til detailhandlen
Læs mere om hvad løsningen kan gøre for din forretning

Microsoft Gold Partner

Microsoft partnerskabet gør at JCD A/S er en del af et globalt netværk som tilbyder kundetilpassede tjenester - fra planlægning, implementering og tilpasning til løbende support og undervisning.

Det betyder, at du får en forretningsløsning i verdensklasse fra en lokal repræsentant, som kan levere det, du har behov for - i takt med at din virksomhed vokser.

Navneskift - Navision // Dynamics NAV

Microsoft Navision skiftede i 2006 navn til Dynamics NAV. Der er ikke tale om ændringer af løsningens funktionalitet, udseende eller opbygning. Microsoft har blot valgt navnet Dynamics som et samlet brand for deres Microsoft Business Solutions-produkter.

Microsoft Dynamics NAV er den løsning, der er udviklet flest brancheløsninger til. Det giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til netop din virksomhed.

Flest brancheløsninger

Oprindeligt udviklet i Danmark, er Microsoft NAV i opbygning og funktionalitet tæt på netop danske virksomheders behov og ønsker. Microsoft Dynamics NAV (Navision) er virksomhedsløsningen, der passer til de fleste små og mellemstore virksomheder.

Microsoft Dynamics NAV er en omfattende løsning til virksomhedsstyring, der hjælper medarbejdere til eksempelvis at håndtere ordrer, fakturering, indkøb og lagerstyring