Butiksløsninger

Butiksløsninger der kombinerer avancerede funktioner med brugervenlig og enkel betjening. På overfladen vil du som bruger opleve en enkel og nem betjening. 

Den bagvedliggende teknologi gemmer på avancerede systemer, der automatisk opdaterer priser, varer og lager - direkte i dit økonomisystem. Alle sammen funktioner der vil lette bogholderiet …og spare dig tid.

Løsningerne indeholder alle, som standard, styring af gavekort, rabatberegning, kredit, mulighed for betjening via touch screen - alt det du kender fra dit eksisterende kasseapparat og mere til. Vi kan også - med de rigtige værktøjer - supplere med vægt-integration og stregkodescanning.

Når it-teknologi integreres med de værktøjer vi bruger hver dag, bliver daglige procedurer og arbejdsgange effektive, og forretningsgange løftes - det eneste vi skal gøre er, at udnytte de teknologier vi har til rådighed.

Hos JCD har vi butiksløsninger til både store og små behov - og til både Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5. Vores konsulenter og udviklere har stor ekspertise og mange års erfaring i håndtering af butiksløsninger.

 

Microsoft Dynamics Nav:

 

Microsoft Dynamics C5: