Detailhandlen er hård, altid i udvikling og ekstremt konkurrencepræget.

Du skal måske sælge både fra butik og via webshop, du skal kunne håndtere varebeholdning, og du skal yde perfekt kundeservice.
Udfordringer er der nok af…

Få et system der er skabt til, at håndtere de betingelser detailhandel kræver.

 

At handle via flere kanaler - en såkaldt multi channel forretning - er en væsentlig del af butikshandlen i dag.

Online-salget fortsætter med at stige, mens traditionelle butikker er ved at blive mere sekundære. Kunderne vil have adgang til deres foretrukne mærker, og de vil shoppe via forskellige kanaler, når de har tid og lyst.

Det er svært at administrere en multi channel drift, og det bliver endnu sværere, når forretningen bruger mange forskellige it-systemer til at håndtere driften. Rigtig ofte kan forskellige it-systemer nemlig ikke kommunikere korrekt, hvilket i sidste ende giver inkonsistente data, tidsspilde og ukontrollerede omkostninger.

 

Skræddersyet til detailhandlen - kasse-system, lager-håndtering og drift.
LS Retail er skræddersyet til detail-handlen, og med den vil du være i stand til at håndtere alle de it-mæssige udfordringer en detail-forretning byder på.

 

LS Retail er den komplette detailstyring, der giver dig alle de funktioner, du har brug for at styre dine forretningsaktiviteter effektivt - fra kontoret til POS-/kasse-terminaler  …uanset hvilken branche du er i.

 

LS Retail er en nem, enkel og hurtig softwareløsning, der gør det muligt at overvåge og drive din virksomhed centralt fra kontoret. Spor salg, lager og produktivitet live på alle dine salgskanaler - uanset om det er de fysiske butikker, din webshop eller mobil.

På den måde kan du reagere hurtigt og effektivt, når omstændighederne ændrer sig, minimere din risiko og maksimere din indtjening.

 

En gennemtestet løsning
LS Retail leverer flere forskellige retail-løsninger. Hos JCD forhandler vi LS NAV, som er et fleksibelt system, der bygger på Microsoft Dynamics NAV.

Systemet er udviklet til detailhandel, og har i mere end 25 år haft fokus på at udvikle et sikkert og godt system til detailvirksomheder.

 

JCD A/S
JCD har mere end 25 års erfaring med at udvikle og håndtere it-systemer - herunder Microsoft Dynamics NAV. Vores systemkonsulenter håndterer dine hardware- og server-opgaver, mens vores designere og webudviklere kan skabe integrerede web-løsninger.

 
Vores specialister servicerer detailforretninger over hele landet, og har alle de kompetencer, du har brug for i din it-drift.

 

Vil du vide mere…

Har du brug for rådgivning, vejledning eller bare mere information, er du velkommen til at kontakte os.   

Lasse Elbæk
Salgsansvarlig Microsoft Dynamics

Email: Leb@jcd.dk
Telefon 70 12 00 03

 

LS Retail