JCDikon

JCD - al it-teknologi til erhverv

It-branchens fagområder er under konstant udvikling. Vi lever i en verden hvor fag smelter sammen i flere produkter.
Produkter du bruger i din hverdag. Løsninger, systemer og maskiner der integreres med, og bliver en del af din virksomheds it-systemer.

Det kræver noget af os som din it-leverandør...

Vi skal kunne tilbyde dig den bedste rådgivning og konsulentbistand inden for mange fagområder.

Vi har gjort det i mere end 25 år
...det er en opgave vi tager meget alvorligt
- det er vores ansvar!

JCD A/S har leveret totale løsninger til erhverv siden 1991.
Vi har stor erfaring og specialer i en lang række fagområder - al it-teknologi til erhverv.

 

Vi vil ikke stå stille…

Vi er på forkant med udviklingen, og tilpasser hele tiden organisationen og strategien. Vi har udvidet forretningen med både nye produkter og afdelinger, og forsøger ikke alene at møde verden som den ser ud i dag, men også som den vil være i morgen.

Vi vil integrere systemer og løsninger med hinanden, og leger hele tiden med integration på tværs af fag og afdelinger. Hos os er der plads til at være innovativ, og til at afprøve spændende ideer eller projekter.


JCD Teamet

JCD er et stærkt team af Microsoft-konsulenter, teknikere, designere, udviklere og system-specialister som hver dag håndterer komplekse it-løsninger for vores kunder. Både når det gælder den daglige drift, men også når det gælder rådgivningen i de mange valg, virksomheder skal tage i dag i forbindelse med it-systemerne.

 

Partnerskaber

Vi er en del af top-niveauet af Microsofts samarbejdspartnere. Vores konsulenter er altid up to date med Microsofts certificeringer.

Vi ser det som en nødvendighed for bedst muligt at løse de problemstillinger, vores kunder står over for hver dag.

At være Microsoft samarbejdspartner, Cisco Partner, Citrix Partner og IBM Business Partner betyder, at JCD A/S lever op til de krav, der stilles til en kompetent leverandør af it-teknologi.